Not ortalaması ile alınacak liselerde 1. dönem notu geçebilir mi?

Reaksiyon puanı
277
merhabalar bu yıl liseye gideceğim dersler bu yıl iyice çöp oldu büyük ihtimalle puanlı bir liseye gideceğim lgs ye çalışmıyorum bile bildiğiniz gibi bu yıl 1. dönem notları hep 85-100 arası oldu acaba bu benim not ortalamama + olarak yansırmı yoksa sayılmazmı yada daha kötüsü bu 1. dönem not ortalamaları yüzünden gideceğim lise aldığı öğrencilerden daha büyük bir not ortalaması isteyebilir mi?

Alioth

Asistan
Reaksiyon puanı
406
merhabalar bu yıl liseye gideceğim dersler bu yıl iyice çöp oldu büyük ihtimalle puanlı bir liseye gideceğim lgs ye çalışmıyorum bile bildiğiniz gibi bu yıl 1. dönem notları hep 85-100 arası oldu acaba bu benim not ortalamama + olarak yansırmı yoksa sayılmazmı yada daha kötüsü bu 1. dönem not ortalamaları yüzünden gideceğim lise aldığı öğrencilerden daha büyük bir not ortalaması isteyebilir mi?
sınavsız alan liseler 6-7-8 ortalamana bakıyor 6 ile 7 yüksek ise kontenjan dolmazsa gidersin

Alioth

Asistan
Reaksiyon puanı
406
6 yıl ortalaması 78 civarı 7. sınıf 72 gibi birşey
senin iş benimkinden dahada zormuş benim 6=89, 7=92 ama anadoluya gidebilecekmiyim emin değilim kusura bakma biraz geç yanıt oldu meslek lisesine düşersen çok kasma en kötü bir işte ustalaşırsın sonuçta okusanda meslek edinebilme oranın çok düşük olucak (yanlış anlama çalışma demiyorum)

Reaksiyon puanı
277
senin iş benimkinden dahada zormuş benim 6=89, 7=92 ama anadoluya gidebilecekmiyim emin değilim kusura bakma biraz geç yanıt oldu meslek lisesine düşersen çok kasma en kötü bir işte ustalaşırsın sonuçta okusanda meslek edinebilme oranın çok düşük olucak (yanlış anlama çalışma demiyorum)
aslında iş bulma olasılığı zor diye birşey yok belli bir alanda ustalaşırsam ve deneyim sahibi olursam o alanda kolayca iş sahibi olurum zaten meslek lisesi liseyi bitir yürü git kafasında olduğu için üniversite okuduğum zaman bir çok elemanı geçebilirim ben bilişm okumak istiyorum ve bu çok kolay birşeyde değil ama elimden geldiğince çok çalışıyorum şimdiden elektronik cihazlar hakkında benim yaşımda olan birçok kişiye fark attım şahsen