Usui Takumi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,177
Hayatım boyunca sadece 1 kere not için hocanın yanına gittim. Onda da arkadaşın ısrarıyla. 63 gerekiyordu. Sınavdan sonra hesapladım 61 geliyor. Dedim bırakmaz heralde. O sırada o arkadaş ısrar etti. Gidelim hocanın yanına diye. İyi,tamam dedim gittik. Neyse girdik hocanın yanına dedim hocam "63 gerekiyo, hesapladım 61 geliyo 1 soru için bırakmayın." Hoca tamam dedi. Açıklandı 67 almışım. Gitmeme bile gerek yokmuş. Zaten arkadaş ısrar etmese gitmezdim.
Bu arkadaş geçende bir ders için hocanın yanına 2 defa gitti. Sınavda 90 puanlık soru vardı. 10 puanda raporlardan (yani raporlar yüzde 10) Arkadaş sormuş; "raporlar yüzde kaç" hoca demiş;"yüzde 10" arkadaş ısrar etmiş "niye 20 değilde 10" hoca; "kusura bakma demiş ben kimsenin hakkını yiyemem sınavda 90 puan vardı. raporlar yüzde 10" arkadaş devam edince hoca "bakacaz tamam" demiş yollamış.
Şimdi benim anlamadığım not için hocanın yanına nasıl gidiyor millet?
Bu arkadaş geçende bir ders için hocanın yanına 2 defa gitti. Sınavda 90 puanlık soru vardı. 10 puanda raporlardan (yani raporlar yüzde 10) Arkadaş sormuş; "raporlar yüzde kaç" hoca demiş;"yüzde 10" arkadaş ısrar etmiş "niye 20 değilde 10" hoca; "kusura bakma demiş ben kimsenin hakkını yiyemem sınavda 90 puan vardı. raporlar yüzde 10" arkadaş devam edince hoca "bakacaz tamam" demiş yollamış.
Şimdi benim anlamadığım not için hocanın yanına nasıl gidiyor millet?