barisaga37
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 94
Arkadaşlar nostalji isteyenlere özel Windows 95 türkçe ve usb destekli son sürüm iso ve img dosyası:
Lisans key istiyor muArkadaşlar nostalji isteyenlere özel Windows 95 türkçe ve usb destekli son sürüm iso ve img dosyası:
Evet, internetten araştırarak bulabilirsin.Lisans key istiyor mu
Teşekkür ederim.VirtualBox'u silmiştim fakat yüklersem kuracağım.Arkadaşlar nostalji isteyenlere özel Windows 95 türkçe ve usb destekli son sürüm iso ve img dosyası:
c:
cd Install
setup
bad command or file name
Hiç farkında değildim. 95 sürümü olunca.Ooo silelim linkleri hemen korsan ve korsancılar var burda![]()
setup yazmıyacaksınız, kur yazacaksınız.setup yazınca bu sonuç çıkıyor.CSS:c: cd Install setup bad command or file name
Tamam, bende pc'ye yeni format attım. discord'u kurayım oradan konuşuruz.Linki özelden atar mısın? Limbo PC'ye kuracağım. DLL eksiği yok değil mi ? Birkaç program kuracağım.
Atmasanızda olur. Boşverin atmayın.Tamam, bende pc'ye yeni format attım. discord'u kurayım oradan konuşuruz.
Haa , tamam abiKural 12 nin sonunda başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır. bir ibare var. yani paylaşım istemek demek oluyor ki konuda istek yapanlarıda bu uyarıya dahil edip toplu infaz yapabilirim .
Kaç gb raminiz var?Sanal pcye 12 GB RAM verip açmayı denedim ram yetersiz gibisinden bi hata verip restart atıo sonsuz buga girdi ram yeterli değil deyip restart demekki çok RAM olunca desteklemio :d
16Kaç gb raminiz var?
Yukarılarda bir kaç mesajım mevcut yanıtı oralarda.Hocam dosya nerede?