S
SDN Okuru
SDN Okuru
Arkadaşlar virüs bulma açısından hangisi daha iyidir?
Arkadaşlar virüs bulma açısından hangisi daha iyidir?
Kaspersky internet security 2013 final sürümünü şimdi kurdum eski sürümlerine ve diğer antivürüslere göre daha geniş koruma sağlıyor![]()
birkaç saat önce bende 2012 kullanıyordum internette gezinirken gözüme çarptı bir deniyeyim dedim 2012 ile aynı ama sanırım koruma düzeyi arttırmışlarcıksın pıyasaya da alak ...tabı hemen dalmamak lazım ındıreme gırıyor bır sure sonra ..ben 2012 yı 19.90 tl ye almıstım...90 gun kaldı lısansın bıtmesıne
Teşekkürler@ErenEksen İlk mesajın görüyorum ki. Öncelikle hoşgeldinForum kurallarında belirttiğimiz gibi vurgu ve büyük harf kullanımını gerekmedikçe kullanmak yasak. Gerçekten bir vurgu yapmak istediğin bir yerler dışında kullanmazsan daha kolay okunur yazdıkların. Konu 5 yıl önceden kalma
Eğer Antivirüslerle ilgili bilgin var ise bununla ilgili bir konu açarsan en azından birilerine ulaşır yazdığın. İyi yada kötü, doğru yada yanlış, bilgi, fikir paylaşımı güzel bir şey ki forum bunun yeri
İyi günler.
Teşekkürler@ErenEksen İlk mesajın görüyorum ki. Öncelikle hoşgeldinForum kurallarında belirttiğimiz gibi vurgu ve büyük harf kullanımını gerekmedikçe kullanmak yasak. Gerçekten bir vurgu yapmak istediğin bir yerler dışında kullanmazsan daha kolay okunur yazdıkların. Konu 5 yıl önceden kalma
Eğer Antivirüslerle ilgili bilgin var ise bununla ilgili bir konu açarsan en azından birilerine ulaşır yazdığın. İyi yada kötü, doğru yada yanlış, bilgi, fikir paylaşımı güzel bir şey ki forum bunun yeri
İyi günler.
Sıkıntı konu hortlatmak değil ama bu konuda bilgin varsa bu konuda arkaplanda kalacağına senin yeni bir konu açarsan bu konuyu tartışmayı isterimTeşekkürler5 sene önce açılmış bir konu olduğunu yeni farkettim
.