Norton antivirüs 2009 ETKİN Mİ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crista7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

norton antivirüs 2009 kaç kişinin aktif/değil ???

• aktiif

Kullanılan: 2 66.7%
  • aktif değil

Kullanılan: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
:devil:neyseki sonunda hallettim.
bu proqramı kurupta product key arayan o kadar çok kişi var ki bende onlardan biriydim..yarım saat öncesine kadar :whistling:
merak ettim sdn üyesi kaç kisinin norton antivirüs proqramı aktif değil?:ph34r:

TONCE NOT: Forum kurallarına dikkat edelim lütfen. Başlık düzeltildi.

FORUM KURALLARI

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Bir haftaya kalmaz karalisteye düşersin. Bende Norton 360 2008 sürümü için aynı "Sonunda hallettim." demiştim ancak bir hafta sürmedi. Ben her Virus programını kullanan biri olarak Kasypersky'dan başka kolay key bulunana bir program bilmem. Ele düşmüş artık. Çabuk karalisteye düşüyor ancak hemen bulunabiliyor. Onun dışındakiler için aynı şeyleri söylemek mümkün değil.(Birde Nod32'de kolay bulunuyor.) Saatlerce araştırıp bulunuyor en sonunda binlerce key arasından, bir hafta sürmüyor. Ben şahsen artık uğraşmakdan bıktığım için Avira Antivir Personal 9 kullanıyorum. Koruduğunada inanaıyorum. Çok başarılı sonuçları var. Ne Nod32 gibi sapıtıyor, nede Kaspersky gibi kasıyor. Yani ücretsiz bir sürüm kullanmanızı tavsiye ederim.

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
yo neyseki öyle değil bu daha qüzel bir şey.yani yasal :) ve bilgisayarı kasmıyor tabi tarama dısında..tararkende biraz kasıyor o kadar... norton internet security 2009 u indiriyorsun ve süper oluyor ki bu daha gelişmişi..bir çok şeyi kapsıyor... bu konu canımı cok sıkıyordu.bilgisayar 4 gün korumasız kaldı deli oldum.. ama neyseki hallettim..çok basitmiş :) key mey deqil olay :)

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Ben sana Norton 360 diyorum sen bana İS daha kapsamlı diyorsun. Biraz araştırma yapmanı tavsiye ederim. ;) Bu arada senin yasal dediğin key saatler içerinde yüzlerce kişi tarafından kullanılmaya başalanacak ve bir haftaya kalamaz karalisteye alınacaktır. ;)

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
sitenin birinden inceledim. sadece bazı ekleri war nod 360 ın..bende diyorum ki key falan değil ...yani hem yasal kullanıyorsun hemde onlarca kişi kullanıyor :P

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Paylaşırsan eğer bizde bilgilenelim. Yasal tarafını verdiğin linki inceledikden sonra karar veririz.

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
anket sonunda yoksa anket sonucu aktif %99.9 çıkar :)

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
ben norton kurmuştum bir ara ama sistem 4 dakika geçmeden mavi ekran hatası vermeye başladı..sistemde başka hiçbir antivirus vs yoktu..bende kaldırdım

cafgazhar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sitenin birinden inceledim. sadece bazı ekleri war nod 360 ın..bende diyorum ki key falan değil ...yani hem yasal kullanıyorsun hemde onlarca kişi kullanıyor :P

Çok merek ettim gerçekten, ney miş bu... madem ki key değil.
Yazılımın program filesteki klasöründe mi bişeyler yapılıyor acaba...