Norton 360'ı yükleyemiyorum

mahmut511511

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaw norton 360 ı yuklucektım yukledım sonra yenıden baslat demıstı dosya yuklenıyodu sağa cektım aradan 3 4 saat geçti anca yenıden baslat dedım yenıden baslattım tekrar açınca norton 360 yuklenmedı yukleyemedınız dedı ardından bilgisayara bişe oldu dondu kaldı ama maus hareket edıyodu cok zor hareket msconfig başlatmadan butun herseyı devre dısı bıraktım sımdı su hata geliyor bi türlü kurtulamıyorum explorer.exe-Sürücü Hazır Değil
Sürücü,kullanılmaya hazır değil; kapağı açık olabilir lütfen a: sürücüsünü denetleyin ve diskin takılı ve kapağının kapalı oldugundan emin olun diyor iptal yenıden dene secenegı var devam dıyınce yıne geliyor iptal dıyınce yıne geliyor ne yapmam lazım ya neden oldu bu ?

Turgenyev

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Problem Norton yüklemesi ile başlamış. Yazılım çakışması olabilir. Donanımsal sorun da var gibi ?

Aşağıdaki Norton kaldırma aracını masaüstüne indirin
Yazılım üzerine sağ tıklayarak,yönetici olarak çalıştır diyip yazılımın işlemleri bitirmesini bekleyin.
Eğer sistemi yeniden başlatmazsa siz sistemi yeniden başlatın.
Sonra sistemi gözlemleyin.

https://www-secure.symantec.com/nor...atus=current&version=1&docid=20071130124653EN

Eğer sorun düzelmediyse;
Hatayı a sürücüsünde gösterdiğine göre ,işletim sisteminiz a: sürücüsüne mi kurulu ?
A: sürücüsüne disk tanılama işlemi yapmak sorunu giderebilir.
Aşağıdaki işlem A: sürücüsüne göre uygulanmıştır.

Disk tanılama işlemi:
  • Bilgisayarı çift tıklatın.
  • Sorunlu disk üzerinde (A) sağ tık>Özellikler> Araçlar>Şimdi denetle butonuna basın.
  • Başlat düğmesine basın.
  • İşlemlerin bitmesini bekleyin.
  • İşlemler bitince sistemi yeniden başlatın.
snap2012112518h40m55s00.jpg

Umarım çözülür. Çözülmezse yine yazın.

mahmut511511

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki norton 360 daha iyi koruyormuş internet securityden doğrumu ?

Turgenyev

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
peki norton 360 daha iyi koruyormuş internet securityden doğrumu ?

Yukarıda bir sorununu dile getirdin. Emek harcandı ve çözüm önerisi getirildi size. Bu konuda neler yaptığınızı yazmadan Türk forumlarında illallah dedirten türden soru soruyorsunuz. Belki siz de haklısınız. Bu forumlarda o kadar konu var ki; hangi antivirüs daha iyi veya hangi antivirüsü tavsiye edersiniz diye.

Hiç bir emek harcamayalım, araştırmayalım,okumayalım diyorsunuz. Biraz kafayı çalıştırma zahmetine girmiyorsunuz ve yıllardır sakız çiğner gibi yazılanları ve söylenenleri soruyorsunuz.

Kafa boş olsun, antivirüs de beni korusun istiyorsunuz. Lafım sadece size değil. Bu yönde düşüncesi olan kullanıcıların hepsine.

mahmut511511

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arastırıyoruz arastırıyoruz herkez ayrı bişe söluyo