Eğer lolipop güncellemesi ise uzun sürer diyeceğim fakat o bile en fazla 15 dk olur.İnternet ile alakalı bir sıkıntı yok değil mi?
İnternet az cekiyorsa hızı etkiler müdahale etme muhtemelen günceller sarja takili olsun cihazin yalnız
Malesef güncellmeyi durdurmanın bir yolu yok (bildiğim kadarıyla) Ayrıca Asus ün verdiği güncellemelerden sıkıntı çıkmaz [emoji106]Evet Hocam biraz ilerledi zaten.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Arkadaşlar bu güncellemeyi durduramayız mı?
Malesef güncellmeyi durdurmanın bir yolu yok (bildiğim kadarıyla) Ayrıca Asus ün verdiği güncellemelerden sıkıntı çıkmaz [emoji106]
Dolmuyor bu! :cursing: Kardeşim de tabletimi bozdun diye ağlıyor başımda. :cursing:
internet yavaşsa oda uzun sürer enbüyük erdem sabır de kızana...Vallahi çıldıracağım! İki saat olacak az bir ilerleme oldu! Ne yapıyım aldığımız yere götürüyüm mü?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Anlayan?
önce sıfırladın mı? yoksa onlar sıfırlayıp verebilir.
genede sıfırlasaydın google şifresini değiştirin.Hocam zaten neredeyse hiç kullanmadık. Bir wifi şifresi birde Google hesabı girdik. Sonra güncellemeyi başlattık.
genede sıfırlasaydın google şifresini değiştirin.
o yavrucak sende mi? sıfırla dene.
hiç birşey kurmadan güncelle.
dark evopad 3g m7200 de seni kanser edermiş onunda sözde 1gb rami var turkcelltv+ kuramamış 8gb dahili pepolamayı çok biçimsiz yapmışlar diye söyleniyor kardeşim...Değil, Vatan'a götürmüştüm hala orda... Hocam zaten hiçbir şey kurulu değildi bana ait 2 fotoğraf (kamera testi için) ve 1 mp3 dosya vardı.
dark evopad 3g m7200 de seni kanser edermiş onunda sözde 1gb rami var turkcelltv+ kuramamış 8gb dahili pepolamayı çok biçimsiz yapmışlar diye söyleniyor kardeşim...
sd karta kurulmuyor 4.1 var onda...
Eyvallah adaş abim.hadi gözün aydın Mr. Depreli
İnşallah abi. Konu eğlenceli oldu bi göz geçir.Konuyu okuyamadım ama iade falan kabul edildiğine göre hadi hayırlı olsun![]()