Nokta Atışı Android Telefon ?

ismuail

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar Bir kaç gündür arayış içerisindeyim ve forumda konuda açmıştım ama bu sefer telefonda aradığım kesin özellikleri buldum .Aslında aklımda motorola atrix var ama yinede şu özelliklere göre başka telefonönerisi alırsam daha iyi olur motorolaya fazla güvenemiyorum bide s3 mini düşünüyorum ama ondada flash desteği yok acaba bu flash çok şey kaybettirirmi bana ? neyse...hemen yazıyorum ve sizden bu özellikleresahip telefon önerisi bekliyorum ;

1)3.5" Ekran Ve üzeri (En fazla 4" büyük telefon sevmiyorum)
2)1 GB Ram
3)En az 1ghz işlemci (Çift çekirdekli olursa daha iyi olur)
4)Flash desteği (adobe flash veya flash lite vs)
5)720p video oynatma desteği.

Evet arkadaşlar bunlar olsun yeter şuanlık bütçe belirmiyorum ama bana çıkıpta S3 vs demeyin o kadar bütçem hiçbir zaman olmicak yılbaşında vatanda yılbaşı indirimleri falan olacak büyük ihtimalle o zaman almayı düşünüyorum yinede 3 aşşağı 5 yukarı bütçem 800 çok zorlarsam 900 TL...

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu özelliklere yakın ve bu fiyatlarda fazla bi şeçenek yok malesef benim önerdiklerim.

1. Samsung Galaxy S3 Mini

2. Samsung Galaxy W

3.SONY XPERIA SOLA

sercankd

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Motorola atrix dediğiniz gibi
sony xperia tl var ( türkiyede mevcutmu haberim yok)
sony xperia t
htc desire x
Xiaomi MI-2 (türkiyede bulursanız kaçırmayın derim, şuan piyasanın en güçlü aleti olarak tanışabilirsiniz kendisiyle)

ismuail

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bu özelliklere yakın ve bu fiyatlarda fazla bi şeçenek yok malesef benim önerdiklerim.

1. Samsung Galaxy S3 Mini

2. Samsung Galaxy W

3.SONY XPERIA SOLA

Wonder ve sola da 1gb ram yok s3 minidede flash desteği yok ve ekran kalitesi berbatmış pixeller sayılıyormuş renklerde solukmuş...

Motorola atrix dediğiniz gibi
sony xperia tl var ( türkiyede mevcutmu haberim yok)
sony xperia t
htc desire x
Xiaomi MI-2 (türkiyede bulursanız kaçırmayın derim, şuan piyasanın en güçlü aleti olarak tanışabilirsiniz kendisiyle)

Xperia T haricinde söylediğiniz hiçbir telefonda 1gb ram bulunmuyor...

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Wonder ve sola da 1gb ram yok s3 minidede flash desteği yok ve ekran kalitesi berbatmış pixeller sayılıyormuş renklerde solukmuş...

o fiyata 1 gb ram'li cihaz motorola atrix'tir, ama 2.elde alabilirim dersen o fiyata süper cihazlar bulabilirsin.

sercankd

Asistan
Reaksiyon puanı
2

listelediğim telefonların hepsinde 1gb ve üstü ram vardır nereden bakıyorsunuz acaba? Xiaomi Mi-2 de 2GB ram var, oradaki 1gb altı tek telefon htc desire x 768mb rami mevcut.

ismuail

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Galaxy s2 nasıl arkadaşlar ics güncellemesini alıcakmı vede donanım olarak isteklerimi karşılarmı ?

Bitn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Galaxy s2 nasıl arkadaşlar ics güncellemesini alıcakmı vede donanım olarak isteklerimi karşılarmı ?
tabiki karşılar aslında senin dediğin fiyata en iyi telefon xiaomi mi two 500-600 tl arası ama türkiyede yok :( olsa ben alıcam :D.Türkiyede o fiyata en iyi atrix tir arkadaşımda var hiç bir oyunda kasmıyor :)flash desteği var

xiaomi özellikleri

1.5 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 processor
- 4.3 inch multi-touch capacitive touchscreen
- Sharp ASV TFT screen, 720P display
- 2GB DDR3 RAM
- 8MP CMOS camera, auto focus, LED flashlight, 2MP front camera
- High capacity Li-ion battery, 2000mAh
amazonda satılıyor :)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Bunu tavsiye ederim ..

[video=youtube;y3v5lN4U0bM]http://www.youtube.com/watch?v=y3v5lN4U0bM[/video]

http://www.sonymobile.com/tr/products/phones/xperia-go/specifications/

ismuail

Asistan
Reaksiyon puanı
2
S3 çıktı ama S2nin fiyatları hala düşmedi 900 liradan aşağı yok 2.el

YST

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Motorola Atrix
ihtiyaçlarınızı karşılar gibi duruyor sağlamlık olarak da gayet başarılı bir telefon tavsiye ederim.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Motorola atrix ICS güncellemesi almayacak. Kullanıyorum, memnunum ama şu anda telefon alacak olsam ICS'li bi model alırım.
Bahsettiğiniz özellikleri okuyunca aklıma direk Xperia P geldi. Geçenlerde GOLD da kampanyayla 960liraya düşmüştü, takip ederseniz o fiyata alabilirsiniz.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
LG Optimus Black 600 TL gibi bir fiyata sahip ve güncelleme alacak. Kullanan arkadaşlar fikirlerini belirtebilir.