ismuail
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
Arkadaşlar Bir kaç gündür arayış içerisindeyim ve forumda konuda açmıştım ama bu sefer telefonda aradığım kesin özellikleri buldum .Aslında aklımda motorola atrix var ama yinede şu özelliklere göre başka telefonönerisi alırsam daha iyi olur motorolaya fazla güvenemiyorum bide s3 mini düşünüyorum ama ondada flash desteği yok acaba bu flash çok şey kaybettirirmi bana ? neyse...hemen yazıyorum ve sizden bu özellikleresahip telefon önerisi bekliyorum ;
1)3.5" Ekran Ve üzeri (En fazla 4" büyük telefon sevmiyorum)
2)1 GB Ram
3)En az 1ghz işlemci (Çift çekirdekli olursa daha iyi olur)
4)Flash desteği (adobe flash veya flash lite vs)
5)720p video oynatma desteği.
Evet arkadaşlar bunlar olsun yeter şuanlık bütçe belirmiyorum ama bana çıkıpta S3 vs demeyin o kadar bütçem hiçbir zaman olmicak yılbaşında vatanda yılbaşı indirimleri falan olacak büyük ihtimalle o zaman almayı düşünüyorum yinede 3 aşşağı 5 yukarı bütçem 800 çok zorlarsam 900 TL...
1)3.5" Ekran Ve üzeri (En fazla 4" büyük telefon sevmiyorum)
2)1 GB Ram
3)En az 1ghz işlemci (Çift çekirdekli olursa daha iyi olur)
4)Flash desteği (adobe flash veya flash lite vs)
5)720p video oynatma desteği.
Evet arkadaşlar bunlar olsun yeter şuanlık bütçe belirmiyorum ama bana çıkıpta S3 vs demeyin o kadar bütçem hiçbir zaman olmicak yılbaşında vatanda yılbaşı indirimleri falan olacak büyük ihtimalle o zaman almayı düşünüyorum yinede 3 aşşağı 5 yukarı bütçem 800 çok zorlarsam 900 TL...