Nokia'nın Android Yorumu: Nokia X

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Buradan şunu anlıyoruz: Nokia hiçbir zaman Android ile geçinemiyor. Kullanıcıları kırmamak (!) adına düşük seviyede Google ile ilişkisi kesilmiş bir şekilde Android'li telefon sundu.

Nokia, Android'e geçiş yapmadı, kendi Android'ini kurdu. Böylece kapalı sistemini başarıyla devam ettiriyor. Bu da Android isteyen kullanıcıların kendisinden uzak kalmasına yetiyor.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Zaten ben buna para veren adamda akıl aramam kısa ve net.
Android istiyorsan al moto g kullan yok wp8 dersen al lumıa 520 işine bak boş fantezı aramaya luzum yok

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
arkada eski editörlerimizden ruşen abiyi gördüm sanki :) onun dışında cihaza gelecek olursak nokia kendi android sürümünü yapmış :/

murat250

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Onun için gapps gibi birşey çıkarılır. Resmi olmasa bile tüm Google uygulamaları kullanılır.
Bize saçma da gelse bu adamların hedefi farklı.

Reaksiyon puanı
16,128
çok değişik olmuş hem güzel hemde çöp tanımını hak ediyor yalnız fazla ayran içip almaya gitmeyin...

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Onun için gapps gibi birşey çıkarılır. Resmi olmasa bile tüm Google uygulamaları kullanılır.
Bize saçma da gelse bu adamların hedefi farklı.

Google Play'de uygulamaları yükleyebilmek için telefonumuzun ilgili uygulamalarca desteklenmesi gerekiyor. Nokia X için sanırım market bir işe yaramayacak, ancak dışardan APK indirip yükleyebilinebilir sanıyorum. Nokia'nın marketi var mı bu model için?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Ne kadar saçma bi telefon. Hiç elle tutulur yani yok Android desen Android değil WP desen WP değil.