Nokia'dan küfürlü tweet özrü!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
529
Puanları
0
Finlandiyalı cep telefonu devi Nokia, farklı Twitter hesaplarından milyonlarca tüketicisine ulaşan elektronik üreticilerinden biri. Şirket, yaratıcı tweet'lerle rakiplerine gönderme yapmaktan geri kalmazken, iki gün önce atılan bir tweet'le takipçilerini şaşkına çevirdi.

132811_9955nokiii.hlarge.jpg


Nokia, sosyal medyanın vazgeçilmezlerinden olan Twitter'ı yoğun olarak kullanan teknoloji devlerinden bir tanesi. Cep telefonu devi, bir hafta önce Britanya hesabı üzerinden BlackBerry'e gönderme yaparak sosyal medyadaki rekabete renk katarken, Yeni Zelanda hesabından atılan küfürlü tweet'le de takipçileri şaşkınlığa uğrattı.Nokia, kısa süre sonra silinen küfürlü tweet'in bir gün sonrasında takipçilerinden özür diledi. 26 Kasım'da atılan ve takipçilere doğrudan küfreden tweet'in, bir hacker saldırısı mı yoksa sinirleri bozuk bir çalışandan mı kaynaklandığı bilinmiyor. Akıllara gelen bir diğer olasılık da, Nokia Yeni Zelanda hesabına erişimi bulunan bir kişinin hesapları karıştırmış olması.

132811_nokii8.jpg


Nokia, tüm takipçilerine değer verdiklerini belirterek özür diledi ancak söz konusu tweet, BB'ye yapılan başarılı göndermeye de gölge düşürdü. 21 Kasım'da atılan tweet'te, BB'nin "Eğer etrafınızda bir tane (BlackBerry) kullanan yoksa, doğru kişileri bilmiyorsunuz" mesajına cevap verilmişti.

Nokia, "BlackBerry olan birisini bilmiyorsunuz çünkü herkes Lumia'a ya geçti" tweet'ini atmıştı.

132811_003bb_nokia.jpg


ntvmsnbc
 

Ben Kenobi

Dekan
Katılım
6 Kasım 2011
Mesajlar
7,336
Reaksiyon puanı
3,155
Puanları
113
Yabancıların da küfür dağarcığı ne kadar dar.
Fuck(lanet olsun), shit(kahretsin) ve bunlardan türetilen kelimeler.
Başka birşey yok. :D
 

mstfhll2012

Doçent
Katılım
2 Haziran 2013
Mesajlar
571
Reaksiyon puanı
4
Puanları
18
Aslında onlar için daha kolay :) f*ck yaz sonuna biseyler getir küfür olmuyor illaki ama güzel manalar çıkıyor :) ıngilizce kursunda amerikan hocama sormustum çap pat türkçe biliyodu bide bayandi ama sagolsun beni kırmayıp aydınlattı bu konuda :) :)
 
Üst