Nokia'dan farklı dokunmatik!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

artinda

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kaynak sitenin (chip) haberlerini formumuzda paylaşmıyoruz.

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Nokia yı Kurtarmaz ... İyi bir patent almıs ekran da hareket hıssı ıyı bır patent...
Nokia android e gecicek iyi bir arayuz iyi bır donanım koycak androıd ı sarsar bence cunku koklu bır sırket guvenılırlıgı var sonucta eskılerden bu yana ...

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Çizimin kalitesinden belli ne kadar iyi olacağı!

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
madem patent'ten para kazanacak neden elindeki patentleri satıyor o zaman onu anlamadım ben

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
parmağı bir uçtan diğer uca sürüklediğimizde meksika dalgası da yapıyor mu bari? :D

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Nokianınkiler genelde dokunmatik değilde abanmatik oluyor :D

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ya nokıa bana göre gerçekten yanlış hareket ediyo nokıa nın son çıkardığı akıllı telefonlardaki dokunmatikler bence üst seviyede yani böyle bişeye gerek yoktu. tek eksiğinin işletim sistemi olduğunu düşünüyorum. bı ara bende çok nokia tutkunuydum ancak işletim sistemini ilerletmemesi beni ve birçok kullanıcısını kendisinden uzaklaştırdı

adonia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung android kullanıyorum fakat en beğenmediğim yönü wi-fi çok kötü çekmiyor.nokia ile deniyorum wi-fi kuvvetli.samsung en iyi tarafından birisi çok hassas dokunmatiği fakat bana wi-fi lazım ve berbat bi çekimi var.acaba benim cihazdamı var dedim tam 3 tane samsungta denedim durum aynı nokia çekiyor samsung çekmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...