- Reaksiyon puanı
- 358
6.8 ne ya ? 6.4 olsun, fiyat indir.
Aynı özellikler ama iki kat fiyat. Yok ya, Nokia'nın akıllanacağı falan yok. Aynı fiyata iki tane alır, birini de eşime veririm. Ha belki az miktar malzeme kalitesi iyi olabilir... De, hangisi olursa olsun en fazla 4 yıl, bilemedin 5 yıl. İlk telefonum benim de Nokia idi, ama bir daha almadım, galiba bundan sonra da almayacağım. Zaten kamera dizilimini, arka tasarımını hiç beğenmedim.Redmi K30i 5G tanıtıldı bugün 288 dolar fiyatı. İçerisinde aynı işlemci var Snapdragon 765G. 4 kamerası da var arkada. 599 Euro kim verir şimdi bu cihaza.
İş bulamayınca safariye çıkmışlar.Htc ye ne oldu harbi yaaa
Ben tutmam şahsen?Tutulurmu aceba?
benim telefonum fakia 5 orda canlı mesaj sohbeti var. Orda yetkili birine sordum gelecek dedi. Belki de tv de telefon satan dolandırıcılar gibi yalaan söylemiştir. ;DBu modelin emin miyiz Türkiye'ye geleceğini? Gerçi 8.3 5g, bizim site de tanıtım sayfası var ama belli değil burda satışa çıkacağı getirirler umarım.
Sanmıyorum ya Nokia yetkilisi sonuçta yalan söyleme gibi durumu yok, o yüzden gelir bence.benim telefonum fakia 5 orda canlı mesaj sohbeti var. Orda yetkili birine sordum gelecek dedi. Belki de tv de telefon satan dolandırıcılar gibi yalaan söylemiştir. ;D
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konu tuttu thank you