Nokia Ovi Suite'in adı değişti. Nokia Suite.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
ifv58htnPlAoX.jpg

Nokia Suite (eski Nokia Ovi Suite), bilgisayarınızda Nokia cihazınızın içeriğini kolayca erişmek yedeklemek ve senkronize etmek için izin verir. Nokia cihazınızı ve PC, arkadaşlarınızla paylaşmak fotoğrafları ve bugüne kadar önemli dosyaları tutmak arasında içerik aktarma. Kişileri yönetme arkadaşlarınızla paylaşmak fotoğraflara göz atma ve tüm Nokia Suite üzerinden, senkron hayatta tutmak. Birkaç Nokia cihazları kullanıyor olsanız bile - Nokia Suite ile gruplar halinde gruplar halinde organize onları mesajları, filtre mesajları okunmamış öğeleri yönetmek ve takip etmek, çevrimiçi metin mesajları okuyabilir ve yazabilirsiniz. Nokia Messaging Suite bilgisayarınıza manifatura getiriyor. Cihazınızı bilgisayarınıza bağlayın ve Nokia Suite kullanmak manifatura portal olarak metin mesajlaşma için e-posta gibi fonksiyonlar getiriyor. Sync Suite ile bilgisayarınız veya çevrimiçi - cihazın kaybolması ya da hasar olup olmadığını bu nedenle önemli ayrıntıları kaybetmez Nokia Suite, sizin de bilgileri yedeklemek yardımcı olur.

ibcT3dtdMkuq3J.jpg

Nokia Suite ile senkronize etme, up-to-date, birden fazla cihaz, yerleri ve uygulamalar arasında tüm bilgilerinizi tutmak yardımcı olur.Toplantılar, kişiler, görevler ve daha fazlası - Nokia Suite, bilgilerinizi, bilgisayarınıza, cihazınızın ve online-to-date senkronize ve tutmanıza yardımcı olur. Nokia Suite ile şunları yapabilirsiniz: • bilgisayarınız ve Nokia cihazınız arasında bilgi paylaşmak, fotoğraf, müzik ve mesajları• payı fotoğraflarını çevrimiçi Nokia Suite ile güvenli ve kolay • Microsoft Outlook kişiler, notlar, yapılacaklar listeleri ve takvim bilgilerini cihazınıza indirmek ve Nokia Suite Haritalar kullanmak •

iWfDWIGo8s029.jpg

Nokia Suite 3.2.64 Beta (17 Ekim 2011):
-
- Nokia Ovi Suite, Nokia Suite adı verilen uygulama, tazelenmiş bir görünüm ve
his - Yeni Destek görünümü Nokia Suite ile telefon ile bilgi ve yardım
- Destek görünümünü telefonunuzda yeterli boş alan olduğundan emin olun yardımcı
olur geliştirilmiş senkronizasyon günlük senkronizasyonu sırasında ne değişti
gösterir telefonunuzun yazılımını ve telefon uygulamaları için yazılım güncellemeleri artık daha güvenilir bir şekilde
çalışır - Siz de fark etmiş olabilirsiniz, Nokia Suite artık MPlatform.exe süreç çalışmaz bizim mimarisi o kaldırdık. Nokia Ovi Player, aynı bilgisayarda yüklü varsa, MPlatform.exe hala çalışıyor
göreceksiniz - Tabii ki, yeni Nokia Suite 3.2 daha çok yeni şeyler, büyük miktarda farklı hatalar düzeltildi ve aynı zamanda birçok çarpışma sorunları içerir. çözülmesihttp://nds2.betalabs.nokia.com/OviSuite/Nokia_Suite_webinstaller_ALL.exe
il8jssowcr9I8.jpg

Download Nokia Suite

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Teşekkürler eski sürümün üstüne kurulurmu yoksa eski sürümü silip yeni sürümümü yüklüycez..:)

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hocam ben direk eski ovi ve pc suite sürümlerini kaldırdım bunu kurdum. üzerine kurma gibi bir olay sağlıklı olmaz diye düşünüyorum.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Dün aklıma gelmişti yüklemek, yüklerken de hiç dikkat etmedim ismine. Ve direkt üstüne kurdum pc düşünsün orasını:D

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Yeni sürümü kurarken eski driver ve kurulumu zaten otomatik olarak kendi kaldırıyor. Kendi görüşümce gerçekten harika yapmışlar. Tahminimcede yeni çıkacak Windows Mobiller için yapıldı :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:closedeyes:nokia suite de kullanıcı adı yazıyorum ama sunucuya bağlanılmadı diyor ne yapabilirim acil cevap