Nokia Neden Başarısız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gdart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
sony bile batmanın eşiğinden kurtulup telefon çıkardı. nokia çok geç kaldı.inat edip geçmiyorlar ama bence şu an geçselerde pek bi işe yarayacağını zannetmiyorum atı alan üsküdarı geçti.

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bu günden geriye dönük baktığımda sadece nokia kullanabileceğimi görüyorum.Gelecekte ne olur bilemem.

DemonQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android ve IOS Nokiayı piyasadan sildi diyebiliriz. İşletim sisteminden anlamayanlar Nokia'ya devam, o ayrı konu.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Nokia'nın temel başarısızlık sebebi ilk günlerindn bu yana yürüttüğü sürekli model yenileme oldu. Bu yüzden hiçbir zaman elit kategoride beklenen bir telefona sahip olamadı. Yeni bir telefon alınıp daha ilk ayda üst modele geçiş yapıldığını görünce insan kendisini kötü hissediyor.

adsra

Asistan
Reaksiyon puanı
3
c7 kullandım. samsung wave kullandım. şimdide elimde s2 var ve bir süredir c7 yi mi satsaz s2 yi mi düşüşnmekteyim. android çok geniş uygulama olsun widget lar olsun. bir sürü uygulama güncel şeyler falan süper... belle çok kötüleniyor. ama android şarjı tam bir fiyasko. şarjın gitme süresi saatlerle sınırlı ama c7 ne kadar kullanırsan kullan gece takıyodun. buda işletim sisteminden. ayrıca samsung diyen arkadaşlar şunu farkedin bazı şeyler nokia nın gerisinde.. örneğin ışık sensörü.ayrıca bi grafik yayınlanmıştı sybian androidden daha verimli ram kullandığından az ram yeterliydi.android in ara yüzleri hiç güzel değilmiş.belle daha sempatik. örneğin birde veri kullanımı için ayarlara giriyosun. bellede direk yukardan inince çözülüyodu açıp kapama olayı. bu kadar kötülencek bişi yok.. nokia geride kaldı ama ölüsü bile ortalığı dağıtıcak yakında. herkes bilgisayarıyla sistemli çalışan aygıt almak ister çünkü.vede arayüzleri falan cidden hoş olacağa benziyor. bide microsoft sonuçta onlarda çöküşte tekrar kalkmak isterler. tabletler için p.c nin yerini alamadı diyolardı neden çünkü windows değiller. ama artık olmaya başlıcaklar. kim takar android i windows varken. p.c olucak elinde vede cebinde. nokia nın da tasarımları gayet başarıları n9 falan mükemmel.. pazara geri dönmek içiçn hazırlanıyolardır ve android bağımllık yapan bişey değil. yani arayüzleri falan öyle abartı değilmiş.. ben sanıyodum belle kullanırken öyle :D yalan.. ki şunu da unutmayın o kadar laf ediliyor nokia ya Türkçe klavye desteğini en iyi onlar sunuyo. bide sarı kafa smileyler var :D