Nokia N900'den En Yeni Video

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alabula
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Merakla beklenen mobil internet cihazı N900 ile ilgili Nokia Conversations tarafından yepyeni bir video yayınlandı.

Finlandiya'lı dev mobil cihaz üreticisinin, internet tableti olarak nitelendirdiği N900, gerek güçlü donanımsal özellikleri, gerekse Maemo olarak adlandırılan mobil işletim sistemi sebebiyle mobil meraklıları tarafından şu sıralar fazlaca ilgi gören bir cihaz.
Dizüstü bilgisayar deneyimini, cebe getirmeyi vaat eden Maemo ile hem işlevselliği hem de alışılmadık bir hızı vaat eden N900 hakkında, şu ana kadarki görüşler son derece olumlu. Bunun yanı sıra etkileyici kullanıcı arayüzü de cihazın önemli kozlarından bir tanesi. Nokia Conversations yayınladığı bir video ile N900'ün ilk açılış ekranını ve yapılandırma seçimlerini göstererek, cihaza dair önemli ipuçları veriyor.

Videoda İzleyin

[SDNTV3]http://video.shiftdelete.net/y/Getting_started_with_the_Nokia_N900.mp4[/SDNTV3]

:: Nokia'nın Maemo ile başarılı olacağını düşünüyor musunuz?

Yazan: Ahmet Gözütok
SDN - http://shiftdelete.net

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Google Androide geçmemekte direnen son takoz satıcısı :)

Resim yükle, müzik dinle, arama yap. Sonra sen kalk buna maemo adı ver ve satış yapmayı planla.

Bla bla bla.

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Google Androide geçmemekte direnen son takoz satıcısı :)

Resim yükle, müzik dinle, arama yap. Sonra sen kalk buna maemo adı ver ve satış yapmayı planla.

Bla bla bla.

Lakin Maemo da bir Linux sürümüdür dostlar.

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Yazılımcılar Linuxu ne kadar iyi kullanırsa o kadar başarılı kaliteli bir iş ortaya çıkar. Ama bunda hiçbir gelecek görmüyorum. 2 video çekme 1 resim yükleme ile bu iş olmaz.

Nokia linux kullanıyormuş sevelim sayalım gibi boş lafların zamanıda geçti.

ghoust

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
n800 maemodan gayet memnundum...ve internet tablet kullanmış olduğum için şöyle söyliyim n800 le bir pc net hızına %100 olmasada 90 diye bilirim erişebiliyordum..açamadığım sayfa yoktu(java,flash)..lakin tek sorunum ekranıydı ekranı hernekadar böyüktüysede elle parmakla kullanamıyodum kalemde bile çok zordu...sattım..n810 düşünüyordum dokanmatik ekranıyla beraber n97 de ki gibi sürmeli bir qwerty klavyesi olduğu için ama kaldı..bu cihazı bekliyorum...umarım türk halkının asıl telefonu(şahsi görüşüm) dokunmaikte apple kalitesini artık tutturur..

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Maemo açık bir platform dostlar.
Nasıl ki Google Android için destek oluyorsa, Maemo için de Nokia destek oluyor.
Öyle güzel çalışmalar var ki yakın zamanda Android ile çalıştırdığınız yazılımı Maemo ile de kullanabileceksiniz, evinize gelip kişisel bilgisayarınıza da yükleyebileceksiniz. Mobil dünyası yakın zamanda çok güzel gelişmelere tanık olacak.

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Tamam dostum izledim çok güzel süper telefon sağolasın...