Nokia N9

seyfobey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar N9 almayı düşünüyorum Meego işletim sistemi çok hoşuma gidiyor multitasking baya hızlı ve stabil bi işletim sistemi kullanan varmı bu cihazı önerir misiniz ??

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar N9 almayı düşünüyorum Meego işletim sistemi çok hoşuma gidiyor multitasking baya hızlı ve stabil bi işletim sistemi kullanan varmı bu cihazı önerir misiniz ??
Ben lumıa 920 kullnıyorum ama bende bu telefonumun yanına N9 Almayı planlıyorum :) piyasadan kalkmadan önce kasası çok sağlam :) tek bilmedigim konu lumıa 920 deki gibi micro sd kart kullanamıyormuyuz çok müzdarib oluyorum ??

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Malesef önermiyorum sonuçta ölü bir telefon ve ölü bir işletim sistemine sahip.Multitasking olsa ne farkeder ki sonuçta ne kadar uygulama var aralarında geçiş yapacaksın?

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
jolla sailfish os n9 devamı niteliğinde ayrıca uygulama olarak android uygulamalarını çalıştırabiliyor...tasarım açısından da gayet hoş bir telefon....

http://jolla.com/ buradan inceleyebilirsin...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yerine cok daha hos telefonlar alınabilir sen fiyat araligindan haber ver

RaPaTar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ikisinin de çekirdeği linux olduğu için android uygulamalarını rahat bişekilde çalıştıra biliyor.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Lumia serisinden niye dusunmuyorsun?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
ya n9 1ghz hızı var kötübi telefon değilki hızlı çalışıyor gayet n9 sırf tipi için bile alınır hiç bi telefonda o asalet yok ama 920 ye çok benzıyor ağırlıkları hariç

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=322625]DumDumaq[/MENTION] arkadas iyi ki bi 920'n var her yerde soyleme :D :D

qazxcv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
N9 yerine Htc HD2 olabilir. piyasadan yok olmadan almayı düşünüyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşım N9 u kesinlikle tavsiye etmiyorum...Belki bir şartla olabilir...Akıllı telefon yerine değilde normal bir telefon olarak kullanacaksan olabilir...Sırf karizması için tüm eksi yanlarını aylarca araştırıp almıştım...İçimde kalmasın diye almış olmama rağmen (yani eksiklerini bile bile) genede pişman etti beni..Bazen yere vurup kırasım bile geldiği anlar oldu...Tek artı yanı tasarımı...Yani bunun dışında donanımına bile aldanma...Öyle bir hatayı ben yaptım....Bu arada telefonuma aldıgım hafta android bile kurmama ragmen böyle konusuyorum...

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=322625]DumDumaq[/MENTION] ben de takildim ya ciddiye alma :D :D

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
N9 kullanan bir arkadaşım var telefon çok garip geliyor fakat çok hızlı olduğunu söylemek isterim. [MENTION=322625]DumDumaq[/MENTION] senin eski nickin neydi ya? Bir yerden çıkarıcam da :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
N9 kullanan bir arkadaşım var telefon çok garip geliyor fakat çok hızlı olduğunu söylemek isterim. @DumDumaq senin eski nickin neydi ya? Bir yerden çıkarıcam da :)

Connections ::)))) N9 evet hızlıdır 920 yle tipi aynı n9 daha hafif , meego işletim sistemi çok hafif br işletim sistemidir Ön kamerası altta bulunuyomuş

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ilk ciktiginda N9'a hayran kalmistim ama isletim sisteminden cok korkuyordum. Geleceginin olmayacagini biliyordum..

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
valla işleti sistemi üretilmeyecek bile olsa benım için sorun değil yinede kullanırdım

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Connections ::)))) N9 evet hızlıdır 920 yle tipi aynı n9 daha hafif , meego işletim sistemi çok hafif br işletim sistemidir Ön kamerası altta bulunuyomuş

Biraz meego dan bahsedelim öyleyse :D
Nokia bu adamları kovdu ama büyük bir geri dönüş peşindeler, Samsung un buna destek vermesi iyi oldu bence.
Meego, bence 2 yıl kadar sonra Android in çok büyük bir rakibi olacaktır.
Ama google ı da hafife almamak lazım..

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
[MENTION=280859]seyfobey[/MENTION] kaptan güncel telefonlardan dusun alacaksan güzel bişey olsun

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=322625]DumDumaq[/MENTION] sanırsam whatsapp benzeri bir program yazmıştılar wazapp diye ama betada kalmıştı diye hatırlıyorum ne kadar kullanışlıdır bilemem

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ya n9 1ghz hızı var kötübi telefon değilki hızlı çalışıyor gayet n9 sırf tipi için bile alınır hiç bi telefonda o asalet yok ama 920 ye çok benzıyor ağırlıkları hariç

920 ona benziyor sonuçta ilk. Çıkan n9

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0
N9 almanı öneririm. Telefon üzerinde ekranda hiç bir tuş yok. Tüm yönlendirmeler ekrana dokunarak yapılabilyor. Kilit ekranından çıkmak için ekrana iki kez dokunmanız yeterli. Bunun gibi değişik özellikleri var.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
n9 kullanan varsa alıntılasın bışeler sorcam 2. olarak alıcam lınux tabanlı oldugu ıcın yanında tuşlar varmı bu telefonun ses açıp kapatma telefonu açıp kapatma kamera tuşu ekran kilit tuşu çok önemli benım ıçın

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Ses kisma / acma ve Tus Kilidi ile 3 adet tusa sahip..

kamera tuşu yok bak bu kötü olmuş Widget tarzında 1. sıraya menude ilk başta koymak zorunda kalırım o zaman

piyasadan kalkmadan alıyım :D sence mavimi siyahmı siyah çok asaletli duruyor mavide çok ben burdayım der gibi hava attırıyor 2 side çok hoşuma gitti

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Valla ben siyahtan biktim alacak olsam YINE SIYAH alirdim :D O telefona siyah yakisiyor bence :D