Nokia Lumia 925 alıyorum...

Bu konuyu okuyanlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar windows phonunun en hızlı ve stabil telefonu lumia 820, bizzat iphone 5' i olan arkadaşla kapıştırık iphonenu depeledi benim lumia,. 10 aydır kullanıyorum hiç donmadı, hiç kasılmadı, kendini 1 kez bile resetlemedi (ara sıra ben resetliyom). Müthiş bir telefon, 3 Mbit internetle 720p videoları takılmadan izletiyor, Tarayıcı hızı S3' ten birz daha iyi, Dokunmatiği harika ötesi, eline alan bırakmak istemiyor... Nese lumia 925 harika bir telefon ama sd800 işlemcili, 2 Gb ramli, 20,7 mp kameralı ve 4.5 inçlik bir lumia çıkarsa onu alacam büyük ekran sevmiyorum...
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
senin istediğin telefon xperia z1 müthiş bi telefon ama çok pahalı
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir kaç aya 925 almayı planlıyorum bencede çok güzel hele nokia bilen gö çok güzel ama biraz büyük değilmi daha küçük bir şey kullanmak istiyorum şu an s3 kullanıyorum büyük diye değişyirdim bu daha büyük ne tavsiye edersiniz lütfen cevapppp!!!!!!!
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
925 diye girdik siyete 920 de takıldık kaldık.. Bu 925 iyi bir telefon. Şarzı beni cezbediyor.
telefondan kasıl önce iletişim sağlayıcılığı.. Şarzı.. Gerisi detay ve moda dır
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence al telefonu kullanışlı bi telefon ben kullanıyorum kasma filan olmadı hiç kullanışlı bi telefon yani
 

Mackle LLC

Asistan
Katılım
28 Ekim 2013
Mesajlar
242
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
925'i tavsiye ederim kesinlikle lumia serisinin phablet 1520 sonrasında en iyi telefonu bu. Kasma ve donma sıkıntıları yaşamazsın ben 625 kullanıyorum bunda bile 0 kasma yaşıyorum. Kamerası zaten gayet iyi performans veriyor. Gayet iyi bir telefon yani
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lumia 925 i kesinlikle almalısın hiç bir oyunda kasma yapmıyor hiç bir şekilde telefon kasmıyor sistem çok stabil oyunlar hepsi optimize ediliyor çünkü windowslu telefon sayısı zaten en çok nokia üreticilerde nokia ya göre stabilize ediyor (diğer telefonlarda kasma oluyor mu bilmiyorum örnek htc) fakat oyunlarda bazen sol üst taraf ısınıyor ben öneriyorum şarjı 3 günde oturuyor fakat bazı gereksiz özellikleri kapatman gerek kesinlik le 32 gb al çoğu oyunu yükledim büyük oyunlar olsun 17 gb kaldı ama öncelikle niçin alıyorsun sorusuna cevap vermişsin birde eline aldığında kaliteyi hissedersin kamerası iyi ama geceyi pek peğenmedim sonuçta bunlar pro makina değil mobil ürünler öneriyorum kesinlikle:clap::clap::thumbup::thumbup:
 

byphone42

Öğrenci
Katılım
12 Şubat 2014
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Nokia Lumia 925:
Çift Çekirdek 1.5 Ghz
Snapdragon S4
4.5"
8.7 MP Kamera
Ram: 1GB
Fiyat: 1400 TL
Kesinlikle harika bir telefon almanızı şiddetle tavsiye ederim tasarımı çok güzel donanım açısından kendi için yeterli olduğunu düşünüyorum :)
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar ABD den bir Lumia 920 geldi fakat imei kapali actirmam icin yardimci olabilecek arkakaslar varsa simdiden tesekkur ederim.
Saygilar
 

qw1tt2

Asistan
Katılım
13 Haziran 2012
Mesajlar
121
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
pişman olmayacağın bir cihaz.çünkü tasarımı çok güzel yapılmış. zevk meselesi.
 

Son mesajlar

Üst