Nokia Lumia 920'nin Kamera Performansı

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Özgür Çetin'i kızdırdınız.İşte olacağı buydu.Adam videoda canlı anlatımla fotoğrafları çekti.Ama at gözlüğü takmış cehalet askerleri bu videoyada inanmayabilir.

Telefona gelicek olursak günümüz cihazlarıyla karşılaştırıldığında tek kelimeyle muhteşem bir performans sergiliyor.Hiç beklemezdim bu denli kaliteli bir kamerayla geleceğini.Aynı mekanda S3 ile fotoğraf çekseniz sadece kırmızı ışıklar gözükür.S3'ün kamerasının gece çekimleri gerçekten iyi değil.Kötü demiyorum.Ama beklentiyi karşılamıyor.Gündüz çekimleri çok iyi ama.S3'ün gündüz çekimlerinde ve yeterli aydınlatılmış mekanlarda ki kamera performansı çok iyi.

Nokia hakkında çok kötü kehanetlerde bulundum, çok ağır eleştiriler yapmıştım ancak sanırım Nokia küllerinden yeniden doğacak.İlerleyen zamanlarda görücez.Şuan S3 kullanıyorum ama Windows Phone'a çok sıcak bakıyorum.Bir sonraki telefonum Windows Phone olabilir.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
şimdi birisi çıkıp "nokia ile 5sn erken çekim yapmışsınız.5 sn de hava dahada karardı ve bu yüzden diğer kameralar daha kötü çekti" der :)

bu bizim kültürümüzde çok yaygındır.birşey söylediğinizde ve etrafınızdakilerin mantığına yatmadığında bunu sizin ıspatlamanız gerekir.nedendir bilinmez.
lumia nın daha iyi çekim yapmadığını düşünen ve üstelik bunu savunan kişiler neden bir video çekip "siz yanlış yönlendiriyosunuz.bendeki sonuçlar bunlar" demiyor?
eğer elinizde bu imkan yoksa ve sonuçlara inanmıyorsanız hiç değilse idda etmeyin :)

lumia 920 nin ekranının alt tarafındaki gereksiz genişlik olmasa bende hemen alırdım.tam benlik telefondu :)

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Lumia 920 kamera konusunda 1 numara :) daha kabullenemeyenler var galiba

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Gece böyle çekim yaparsanız lumia 920yi kullanın sizin kameradan iyi görünüyor:):P

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Önceki konudaki çekim saatlerini karşılaştıran arkadaşa güzel cevap olmuş. :)

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bence bütün özellikleri karşılaştırmak lazım. kamerasının daha iyi olduğunu bilmeyen yok.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
bence bütün özellikleri karşılaştırmak lazım. kamerasının daha iyi olduğunu bilmeyen yok.

Bu konu daha önceki kamera karşılaştırmasındaki bazı inanmayan kişiler için yapılmış zaten.
920 incelemesi ayrıca yapıldı zaten. :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
İnanılmaz gerçekten bu kadarinida beklemezdim video ile daha guzel anladim kamera olayini bu telefonda is var

yanliz bu lumia 920 incelemeleri baya artti bence bunlari ortak bir sayfada vermeniz daha iyi olur bulmak isteyen daha kolay bulur

aslanx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Özgür Çetin arkadaşım.
Nokia Lumia 920 ile Nokia 808 gece çekimlerinde aynı sonucu veriyormu?
Lumia 920 ile 808 kamera açısından dangisi daha iyi merak ediyorum.

Mastaryem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şimdi birisi çıkıp "nokia ile 5sn erken çekim yapmışsınız.5 sn de hava dahada karardı ve bu yüzden diğer kameralar daha kötü çekti" der :)

bu bizim kültürümüzde çok yaygındır.birşey söylediğinizde ve etrafınızdakilerin mantığına yatmadığında bunu sizin ıspatlamanız gerekir.nedendir bilinmez.
lumia nın daha iyi çekim yapmadığını düşünen ve üstelik bunu savunan kişiler neden bir video çekip "siz yanlış yönlendiriyosunuz.bendeki sonuçlar bunlar" demiyor?
eğer elinizde bu imkan yoksa ve sonuçlara inanmıyorsanız hiç değilse idda etmeyin :)

lumia 920 nin ekranının alt tarafındaki gereksiz genişlik olmasa bende hemen alırdım.tam benlik telefondu :)

Nokia İle 5sn Erken Çekim Yaptınız 5sn de Hava Karardı Ve Diğer Kameralar Kötü Çekti :D