Nokia Lumia 920 Yardım

chatepati

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2. El lumia 920 aldım cihaz garantili . Ara sıra dokunmatik devre dışı kalıyor fakat ses açma/kapama,kilit,kamera tuşu çalışıyor hatta çekim yapabiliyorum telefonu yeniden başlatana kadar sorun devam ediyor ve bi sorun daha telefon çabuk ve çok ısınıyo şarjıda dolayısıyla çabuk bitiyo şarj aletinden mi acaba diye htc nin hızlı şarj eden aletiyle denedim sorun aynı ne yapmam lazım cihazdanda oldukça memnunum by sorunlar haricinde en son WP 8.1 güncelledim. Yardımcı olursanız sevinirim.

06parola

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ısınma konusunda yapabileceğiniz bir şey yok . bendede 925 var ısınma sorunu aynen var .

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Isınma sorunu normal ama donup kalması durumu hiç normal değil... denemediyseniz cihazı sıfırlayın hala aynı durumda ise servise verin... yazılım atmanızı önerirdim de ne gerekli programı bulabilirsiniz nede kullanabilirsiniz

chatepati

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihaza soft formatta hard formatta attım sonuç aynı donup kalıyor. Yazılımsal olduğuna emin misiniz? Kimisi donanımsal olarak değerlendiriyor. Servisten kaç günde gelir ve telefonun içi açılır mı bu konulardan dolayı biraz korkuyorum

Robinson Crusoe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Tabikide servis içini açıp bakacak.İçini açmadan telepatiyle mi tamir edecekler ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nokia Recovery Software Tools ile Lumia Black WP8 sürümüne dönebilirsin, programı Nokia Destek sitesinde de bulabilirsin. Kullanması basit, yazılım indiriyor ardından kuruyor; cihazın şarjının en az %35 üzerinde olması gerekli yoksa program işlemi başlatmıyor. WP8.1 ön izleme sürümünü yüklediğin için ısınmalar, ısınma sonucu dokunmatiik kaybı ve bataryanın çabuk tükenmesi normal çünkü yazılım optimizasyonu yok; Lumia Cyan ile bu durum katlanılabilir seviyelere indirgenecektir. Eğer WP8'e dönmene karşın dokunmatik yine sorunluysa garantisi de devam ediyorsa bekletmeden servise yolla.

chatepati

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihazı garantiye gönderirsem de içi açılacak tamir görecek :S kaç güne geleceği belli değil. Dediğiniz program ile lumia Black e geri döndüm 8.1 çıkacakmış onu bekliyorum inşallah düzelir :S teşekkürler