Nokia Lumia 920 Reset Hatası

S

SDN Okuru

SDN Okuru
2 aydır Lumia 920 kullanıyorum tek güzel tarafı kasası sağlam, çalma listesi yapabilmek için profesör olmak lazım, menülerden çık seçeneği olmadığı için örneğin internetten çıkabilmek için daha önce girdiğim 20 sayfaya geri geri geri diyerek yorucu bi çıkış yapıyorum, ve en baba sorunu devamlı kilitlenmesi, donuyor mutlaka reset atmak zorundasın, tarih saat gidiyor, çalar saat niyetine kullanıyorsan hiç güvenme yarı yolda bırakıyor, gece bi bakmışsın telefon donmuş. kamerası ve işletim sisteminin hızı güzel, s3 ün yanında baya ağır ama s3 de oyuncak gibi lumia ile çivi çak bişey olmuyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:biggrin:merhaba ben 16 yaşındayım telefonu alalı 2 hafta oldu bence kesinlikle almalısın o okuduklarının hepsi yalan vede çok fazla şarja dayanıklı bir telefon bence al

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de lumia 920 almayı düsünüyorum öncelikle merak ettigim usb otg kablosuyla kullanan varmı? otg ye harici wireless adaptör (Tp-Link TL-WN7200ND 150Mbps 5dBi Antenli Yüksek Kazançlı Kablosuz USB Adaptör)gibi bir adaptr taksak calısırmı deneyen arkadaş varmı? varsa yorumlarını bekliyorum.

berklann

Asistan
Reaksiyon puanı
3
nokia samsung android wp8 kasa kalitesi ekran felan geç bi kere nokia KVK güvencesi altında olduğu sürece kesinlikle kesinlikle önermem.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çıktığı ilk günden beri kullanıyorum ve çok memnunum arkadaşlar. Tavsiye ederim. Çok hoş özellikleri var, en artısı Windows tabanlı olması. Bir kaç kez reset başıma geldi ama güncellemelerle o da ortadan kalktı. XBox la bağlantılı olması çok hoş. Ayrıca Windows Live yani Hotmail ve Facebook kişileriyle sürekli ilişkili. Yani klasik telefon rehberi aramayın bulamazsınız :) Ana ekranınızın sürekli hareket halinde olması ve rengarenk olması çok güzel. Gerçekten göze hitap ediyor. Kablosuz sarjı kullanıyorum oda çok iyi. Telefonunuz çaldığında mesala sarjdan çıkarmak zorunda kalmıyorsunuz :D Mükemmel gece görüş fotoğrafları var bu konuda hiç biri eline su dökemez Lumia 920'nin. En önemli özelliklerinden biride 2 kat hızlı internet sağlayıcısı olması. Sorunsuz internet. Market her geçen gün daha da geliştiriyor kendini. Nokia geri dönüş yaptı arkadaşlar. Unutmadan dünyanın en iyi dokunmatik ekranı şuan bu telefonda... Eldivenle bile kullanabiliyorsunuz ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar yeni lumia 920 aldım ayarları sıfırladım fakat çark çıktı yaklaşık 1 saatten beri dönüyor açılmadı halen nedendir?