Nokia lumia 820 sarj sorunu

barbados

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşallr Nokia lumia 820 kullanmaktayım amber güncellemesini yukelemeden önce şarjım uzun sure gidiodu ama şu amber güncellemesini yükledikten sonra ne olduysa şarjım kısa surede bitmeye başladı %100 olan şarjım 2 saatte %50 iniyor telefonla sadece belli aralıklarla internete giriyorumhepsi o zaman sebep nedir neyden kaynaklanıyor olabilir yardımlarınızı bekliyorum

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Aynı sorun bendede var 620'ye amber yükledikten sonra şarj su gibi gidiyor :huh:

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Biz o güncellemeyi önden kurduk ama :)

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
arka planda çalışanları kontrol ettin mi
bendede 820 var int lazım olduğunda açıyorum ve arka pandaki bi çok şeyi kapattım 1 gün götürüyo beni

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ekran parlaklığı : Düşük
Kablosuz bağlantılar : Sadece wifi oda ekran ışığı kapandığında otomatik kapanmaya ayarlı (Tabi işim olduğunda açık oluyor)
Arka plan uygulamaları : Sadece bing hava durumu uygulaması
Oyun : Amber güncellemesini kuduğumdan beri oyun kurmadım (Yani oynamıyorum)

Sonuç: Amber'den önce rahat bir gün giderken şimdi günün yarısında şarj etmek zorunda kalıyorum :(

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
üstad ben güncelleme yapmadım bide pardon. bana böle zor 1 gün dayanıyo güncellemeden sonra bende yandım demekki. çözüm bulursan banada yardım eder misin

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Şarj sorunu için güncelleme gelecek dedim gençler

barbados

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
günde 3 kere şarja sokuyordum ama şimdi düzeldi güncellmenin yerine oturması gerekiyormuş o yüzden..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de aynı sorun var yarın servise verecem daha 30 gün olmadı alalı inş makineyi değişirler..

mustafa1342

Asistan
Reaksiyon puanı
2
GDR 3 'ü gelişticilere sundular.Kasımdan itibaren kurabileceğiz. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1,5 yildir lumia 820 kullaniyorum son 1 haftadir şarj problemi yaşiyorum şarj olmuyor. Telefonum tüm gün boyunca hatta sabaha kadar şarjda iken bile %40 i geçmiyor ve çabukcak bitiyor . Yeni orjinal bir batarya aldim saat 13 00 dan şu anda saat 17 00 yine % 40 civarinda ve çok ağir şarj dolmakta. Eskisi gibi şarj olmuyor.
Yardimci olursaniz sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de var 1,5 yıldır kullanıyordum 1 aydır aynı sorunu yaşamaktayım 8.1 güncellemesi ile başladı, şarj %40'ın üzerine çıkmıyor ve aynı şekilde kolay kolay şarj olmuyor 1 ay tamirde kaldı yeni aldım sorun devam ediyor.. Çözüm yolu bulabildin mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Güncellemeden sonra oluşan şarjin çok çabuk bitmesi sorununun çözümü için:
Telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayın
daha sonra yeniden başlatın.. wifi konum bilgisi nfc.. vs .. Tüm kullanmadınız özellikleri kapatın. şarj sorununu düzelecek

S

SDN Okuru

SDN Okuru
böyle telefon çıkarmayın önceden cebımde sadece para olurdu şimdi ise sarz makinası delı olacağım valla

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Haftalarca bu sorunu çözmek için uğraştım
birçok rom denedim eski romu yüklemekten başka çare bulamamıştım..
bu sorunun tek çözümü SES KISMA tuşuna ve AÇMA/KAPAMA tuşlarına beraber basınız TELEFONUN TİTREŞMESİNİ BEKLEYİN TİTREŞİNCE BIRAKIN !!!!! telefonu kendiniz kapatmayın !!!!!!!!!!!!!!!!
telefon yeniden başlayınca sorun çözülecek
NOT Kullanmadığınız özellikleri kapatmanız şarjınızın daha uzun gitmesini sağlar ( Wifi , konum bilgisi , Yakınlaştır gönder , bluetooth bağlantı hızınızı 2g olarak ayarlayın vs.. )

06wigi06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşallr Nokia lumia 820 kullanmaktayım amber güncellemesini yukelemeden önce şarjım uzun sure gidiodu ama şu amber güncellemesini yükledikten sonra ne olduysa şarjım kısa surede bitmeye başladı %100 olan şarjım 2 saatte %50 iniyor telefonla sadece belli aralıklarla internete giriyorumhepsi o zaman sebep nedir neyden kaynaklanıyor olabilir yardımlarınızı bekliyorum
hocam bende lumia 820 kullanıyorum interneti kullanmadığın zaman 2gye al whatsaptan falan mesaj gelebiliyor o halde de . internette işin olduğu zaman 3gye geç işin bitince tekrar 2 gye al bayağa fark ediyor şarj konusunda bunu yaparsan . birde arka planda çalışan uygulamaları olabildiğince azalt .