Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar oncelikle bir yıldır kullanıyorum ve yorumlarıma guvenebilirsiniz. bakın mağazada android ve apple ın mağazalarında en başta fotoğrak olmak uzere çoğu uygulama windiwos mağazasında yok olanlar ise ucretli ve almaya değmez uygulamalar zaten. en buyuk esksikliği ise on kamera arkadaşlar bu fiyata bu kamera çok yetersiz ustelik mağazadaki gereksiz adı belli olmayan efekt programları fotonun kalitesini ve çozunurluğunu duşuruyor eğer sosyal biriyseniz bu telefondan uzak durun tumblr vine gibi uygulamalar çok berbat ve aldım alalı guncelleme bekliyorum mobilden tumblra giremiyorum çoğu uygulamada boyle her turlu zarara girersiniz android apple telefonlarından iyi olduğu asla soylenemez çunku adroidde beleş olan uygulama mağazada 5 tl zaten çoğu yok dediğim gibi şunuda soyleyeyim tekrar sosyal biriyseniz hafıza problemide yaşarsınız 2 3foto çekilince direk pc ye atmam gerekiyor hemen doluyo bakın tek bir olumlu yanı var şarj yeterince dayanıyor bu yorum lumia 820 için geçerli bakın bunu alacağına sony kaliteli bi marka adam gibi telefon alın mağazanın gotunu beklemeyin bende telefonu değişmek için uğraşıyorum yorumuma guvenebilirsiniz eyv
Herkes yazmış birde ben yazayım lumia820 kullanıcısıyım. Cidden anlatılanlara bakmayın beşpara etmez bir telefon başlıyayım hemen magaza uygulama yönünden çok çok zayıf,düşününki candcraş daha yeni yeni geldi ve çalışmıyor Telefon çabuk ısınıyor ve 2013 te yazan arkadaşlarada soruyorum halen bu telefonu kaçınız kullanıyor.Çünki ben satmak istedim ama hiçbir ikinci el ci satın almıyor 1.000 tl verdigim 820 lumia 450 tl ye kadar düştü. 820 den sonra lumia kaç telefon çıkarmıştı fiyat bu kadar düşük çünki kimse almaz Amerikayla Türkiye arasında dünyalar kadar fark var ..