Nokia Lumia 820 Almak İstiyorum...

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
[MENTION=362645]x10minirom[/MENTION] Onuda araştırıyorum şu anlık Gold Bilgisayar en ucuz l820 satan mağaza. araştırmaya devam bayrama kadar sürem var. :) [MENTION=50101]rohirrim[/MENTION] İyide bu sorunların 2-3 tanesi dışında hepsi amberla giderildi.. Bazılarıda çok önemli değil zaten. Benim için en büyük sorun analog radyoydu o da halledildi. Güncellemeler gelecek tüm sorunlar bitecek. [MENTION=362645]x10minirom[/MENTION] Şuraya konu açmadan aklımın ucundan geçmezdi yani inanmazdım android fanları iOS fanları olduğunu. Bunlar onlara para mı kazandırıyor anlamıyorum ki? Doğru neyse onu söyleyin yani. Boşu boşuna savunmanın karı ne ki.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Doğru Söylüyorsun Boşuna Savunmanın Hiçbir Karı Olmaz.:biggrin:Bu Arada Gerçekten Gold Bilgisayar En Ucuzu Çıktı.Bir Ara Hepsiburada.com'da 929.00 TL'di.Neyse Alıyorsun Uzatmaya Gerek Yok.Allah Kazalardan Belalardan Korusun.İyi Günler.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İyiymiş o zaman eğer 1020 çok pahallı olursa 925 alırım ama inş o zamana 925 gibi ince ve hafif 920 gibi renkli güzel bir model çıkar da onu alırım :D
925 8.5 mm.1020 İse 10.4mm.925 135 g.1020 158 g.Yani 1-2 Sene Sonra Lumia 1020 Kalın Gelebilir.Fakat İşte Ayrı Güzel Özellikleri Var.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
teşekkür ederim. Benim bi sorum daha olacak bu telefon micro sim ile mi çalışıyor?

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
@fatihrednight1 Usta diyoruz ya güncellemelerle sorunlar halledilecek diye. Bende farkındayım lumia serisinin daha oturmadığını. Sabırla güncellemeleri bekliycem aldıktan sonra. Nokia bugüne kadar düzgün çalışan telefonlar üretti. Şansı yaver gitmedi o ayrı. E lumia'yı da geliştirmezse ayvayı yine yer. Microsoft bile kurtaramaz daha.

Evet doğru söylüyorsunda,ben açıkcası pek nokia lumia'lara gelicek olan güncellemelerden umutlu değilim şuanlıkda olsa,lumia'ların daha çok gelişmeye ihtiyacı var,bu sistem henüz körpe bir sistem açıkcası.
(Yalnız şuda var:Sistem günden güne gelişiyor ve 1-2 seneye android ve ios'uda geçebilir,aynı zamanda cihazlarının fiyatınıda biraz düşürmeleri lazım,çünkü seviyelerine göre biraz pahalılar.)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
admamlar yapmış telefonu bilmeyenler kullanmasını bilmiyorsunuz araştırın kardeşim araştırın her şeyin derdi var wp 8 lerde uygulamaları yüklemezsen kalırsın ortada sonra way efendim telefon kötü

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Selam SDN, lumia 820'yi alalı bir hafta geçti. İlk 3 günde hemen hemen herkesin yaşayacağı kültür şokunu yaşadım. Zaman geçtikçe alışıp her şeyini keşfettim. Amber güncellemesini yaptım. Radyosunun gelmesiyle daha da ısındım. Kötüleyenleri gerçekten anlamış değilim. Her şey mükemmel tasarlanmış. Windows Phone kullanmaya başladığımdan beri sanki masaüstü bilgisayar kullanıyormuşum hissine kapıldım çoğu zaman. Kesinlikle donma kasma kendiliğinden kapanma gibi bir sorunla karşılaşmadım. Bu beni çok sevindirdi. Mağazada çok sayıda çok kullanışlı uygulamalar var. Gerçekten mağazada android'ten az uygulaması var hissine kapılmıyorsunuz. Yalnız tarayıcı olarak hiçbir şey yok. Uc browser ve Nokia Express adında iki kıytırık tarayıcı dışında... Kısacası bir süre explorerda takılmak zorundayım. Anti-virüslerde de sadece eset var. Gelelim oyunlara. Asıl sıkıntı oyunlar bence. Çok fazla kaliteli oyun yok. Çıkmamış. Pes oynayan birisi olarak 13 ve 14 olmaması can sıkıcı. Bunun yerine fifa 13 var neyleyim. (internette bulan varsa mesajlara gelse çok güzel olur) oyunlar için biraz daha beklemek lazım. Zaten beklemek için aldım telefonu... Gelelim benim en büyük sorunuma. İnternet üzerinden hiçbir uygulama indirilip yüklenmiyor arkadaşlar. İlla ki bilgisayar yardımı olmak zorunda. Anlayacağınız indir kur çalıştır yok yani. Kamerası gerçekten 10 numara. Kamera uygulamaları o biçim. Görüntülü görüşme skype üzerinden ama Nokianın twitterdaki destek ekibi görüntülü görüşmenin şebeke üzerinden de olabileceğini söylediler. Gözlemlerim şimdilik bu kadar :)

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Selam SDN, lumia 820'yi alalı bir hafta geçti. İlk 3 günde hemen hemen herkesin yaşayacağı kültür şokunu yaşadım. Zaman geçtikçe alışıp her şeyini keşfettim. Amber güncellemesini yaptım. Radyosunun gelmesiyle daha da ısındım. Kötüleyenleri gerçekten anlamış değilim. Her şey mükemmel tasarlanmış. Windows Phone kullanmaya başladığımdan beri sanki masaüstü bilgisayar kullanıyormuşum hissine kapıldım çoğu zaman. Kesinlikle donma kasma kendiliğinden kapanma gibi bir sorunla karşılaşmadım. Bu beni çok sevindirdi. Mağazada çok sayıda çok kullanışlı uygulamalar var. Gerçekten mağazada android'ten az uygulaması var hissine kapılmıyorsunuz. Yalnız tarayıcı olarak hiçbir şey yok. Uc browser ve Nokia Express adında iki kıytırık tarayıcı dışında... Kısacası bir süre explorerda takılmak zorundayım. Anti-virüslerde de sadece eset var. Gelelim oyunlara. Asıl sıkıntı oyunlar bence. Çok fazla kaliteli oyun yok. Çıkmamış. Pes oynayan birisi olarak 13 ve 14 olmaması can sıkıcı. Bunun yerine fifa 13 var neyleyim. (internette bulan varsa mesajlara gelse çok güzel olur) oyunlar için biraz daha beklemek lazım. Zaten beklemek için aldım telefonu... Gelelim benim en büyük sorunuma. İnternet üzerinden hiçbir uygulama indirilip yüklenmiyor arkadaşlar. İlla ki bilgisayar yardımı olmak zorunda. Anlayacağınız indir kur çalıştır yok yani. Kamerası gerçekten 10 numara. Kamera uygulamaları o biçim. Görüntülü görüşme skype üzerinden ama Nokianın twitterdaki destek ekibi görüntülü görüşmenin şebeke üzerinden de olabileceğini söylediler. Gözlemlerim şimdilik bu kadar :)

Yanılmıyosam dün mağazaya bir tane tarayıcı daha geldi ama o da iyi değil :D

Reaksiyon puanı
16,128
operamini4.4'den daha kötü olamaz daha m.youtube.com 'daki videoyu açamıyor uygulama başlatılamadı diyor gerçi yüz yılın takozu ch@t527'de oluyor bu operamini6 ve üstrü zaten çalışmıyor takozumda.

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
operamini4.4'den daha kötü olamaz daha m.youtube.com 'daki videoyu açamıyor uygulama başlatılamadı diyor gerçi yüz yılın takozu ch@t527'de oluyor bu operamini6 ve üstrü zaten çalışmıyor takozumda.

Sana bu telefonu değiştirmek farz olmuş :D

Reaksiyon puanı
16,128
the-grudge vardı ona vericem kendisi kardeşim olur htc,nokia(microsoft almadan önce ağır fanıydı)iphone sevmez ona inat lumia925alsam süper olurdu bütçe yokearpods çakmasını ona aldırttım ama nt 25TL'ye earpods igreen markasını satıyor birebir aynı baktım replika tarzı görevli ch@t527 ile çalışmaz diyor kredi kartım ödeseydi almıştım onu uyarı avec av625 mikrofonlu kulaklık görürseniz mavi filan almayın 6,99TL tiz hiç yok haberiniz ola.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben Ocak ayının başından beri yani 10 aydır Nokia Lumia 820 kullanmaktayım. Bunun yanında Windows Phone ile ileri düzeyde ilgilenmekteyim. Lumia 820 cihaz olarak çok iyi bir telefon. Bazı düşük noktaları da bulunuyor. Mesela ekran çözünürlüğü biraz düşük. Kamerası ise çok çok iyi değil. Ama yinede bize çok yetiyor. Şuan Windows Phone olarak ise gelişmekte olan bir işletim sistemi. Yaklaşık 1 hafta sonra dağıtılacak olan WP 8.1 güncellemesini geliştirici sürümü olarak bir demo paketini yükledim. Gelen güncellemeler geliştirmek amacıyla çok başarılı. Ayrıca grafiksel olarak da gelişmekte. Gelen uygulama ve oyunlar artmakta ve diğer işletim sistemlerindeki oyun ve uygulamalar sürekli gelmekte. Ayrıca Gameloft'un en iyi oyunları da yavaş yavaş WP'ye gelecek. Ben telefonumdan memnunum. Ha belki yeni cihazlar ile yarışamaz ama işine yarar. Varsa daha fazla sorun sana 10 aydır kullanan biri olarak yardımcı olabilirim.

Ayrıca Nokia'nın satılması konusunda herhangi bir sorun çıkmaz. Bunu da garantiliyor zaten.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Aklıma gelen ilk soru(n) şu; ben symbian işletim sisteminde operayı yükleyip 300 küsür mbli oyunlar indirip kurardım (sd karta) telefonu hackletmek istemem katiyyen. L820 de ie10 ile indirip kuramıyorum bu kadar kolay. İşim telefonla hallolmuyor yani. İlla bilgisayardan indirip sd karta atıp hangi oyunu indirdiysem mağazada bulup yükle butonuna tıklanınca telefon hafızasına yükleniyormuş. Başka yükleme imkanı yok mu bu kadar zor olmayan? Ayrıca oyunun sd karta indirilip sd karta yüklenmesini istiyorum. Bunu yapabilir miyim?

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Aklıma gelen ilk soru(n) şu; ben symbian işletim sisteminde operayı yükleyip 300 küsür mbli oyunlar indirip kurardım (sd karta) telefonu hackletmek istemem katiyyen. L820 de ie10 ile indirip kuramıyorum bu kadar kolay. İşim telefonla hallolmuyor yani. İlla bilgisayardan indirip sd karta atıp hangi oyunu indirdiysem mağazada bulup yükle butonuna tıklanınca telefon hafızasına yükleniyormuş. Başka yükleme imkanı yok mu bu kadar zor olmayan? Ayrıca oyunun sd karta indirilip sd karta yüklenmesini istiyorum. Bunu yapabilir miyim?

Windows phone un en büyük sorunu bu olsa gerek şu an için sd karta oyun ve uygulama yüklenmiyor

Eren0704

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende bi ara lumia almayı düşünüyodum vazgeçtim çünkü android işlemcisi olmayanlar bi işe yaramaz bence .

Reaksiyon puanı
16,128
fft2mm2254065.jpg
bunu kastemiyor dili sürçmüş sonra parmakları sürçmüş...

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
İnternet üzerinden sd karta oyun indirip telefona yükleme nasıl oluyor 820'ye yapanınız bileniniz var mı?

Eren0704

Asistan
Reaksiyon puanı
0
android işletim sistemi olan telefonlar

- - - Mesaj Güncellendi - - -

lumiaların işletim sistemi windows 8 ya android işletim sistemi olanlar daha iyi diyorum anladınmı .

fahabaker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir arkadaşta lumia 820 vardı gözlemim ekran kalitesi çok kötü.Heleki ekran ışığı kısıkken berbat.Performans olarak iyi ancak 8gb kapasite çok yetersiz.

Reaksiyon puanı
16,128
lumia820 ch@t527'den daha iyi bu ch@t527 dahili belleği 110mb...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
konu çok uzamış hepsini okuyamadım ama size şu sekilde yardımcı olayım ben vodafone bayisinde satış sorumlusuyum bu l820 kimse de yokken tanıtım amaçlı nokia bize gönderdi ve bende türkiye de ilk alan kişilerden biri oldum aralık başında alımıştımç pişman mıyım? tabi ki hayır. android den daha güncel bir yazılım asla donma kasma ve reset yok tek sorun uygulamalar hafıza kartına yüklenmiyor 8 gb hafıza yetersi size kalan 5,5 gb ve bir kaç oyundan sonra dolu uyarısı veriyor örneğin bende the sims rf2013 modern combat 4 yükle ve artık başka uygula yüklenmiyor en büyük sorunu şarj gerçekten 5-6 saat gidiyor zorlarsanız interneti kapatıp 9 saatte çıkıyor size tavsiyem 925 32 gb en idealdir

307kd

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Son olarak şunu sorayım;bende şuan facebook,twitter,youtube,hd film izle,mx player,poweramp,tuneın radio,çeviri,puffin free bunlar var oyun olarakta; minion rush,strike fighters,3d bowling,angry birds,fruit ninja,temple run 2,racing moto,rail rush,chess free ve most wanted bunlar wp8 marketinde de var mı yada kaç tanesi var olanların kaçı ücretsiz kaçı ücretli?
Mx player mükemmel bir uygulama. Para verip alacağım tek uygulama...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a arkadaşım ben yıllardır nokıa kullanıcısıyım şimdiye kadar kullandıklarımdan çok memnundum lumıa serisi denemek istediğimde internetlerde telefon bayılerınde nokıadan uzak durun lumıa dan uzak durun dıyodu ama ben lumıa 820 sını aldım ve çok memnunum... telefonda herşey var kamera olsun ses olsun hızlılık olsun full yanı... bazıları marketde bşey yok dyo benım ve herkesin ihtiyacını giderecek uygulama oyun var..... 8.1 ile daha güzel dosya yoneticisi programı mağzada var onu indirdiğin zaman eksiği yokk.. sadece 3g yerine 4g yapmışlar görüntülü görüşme için şuan 4g nın turkıyeye gelmesini bekleyecez... telefon sadece şarja takılıyken 4 5 saat oynadığında ısınma yapıyo şardan çıktığı zaman sıkıntı yok KALİTE NOKIA KALITE W.P....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
faruk merhaba nokia limiua 820 almayı düşünüyorum, güncelleme ısınma ve kronişk sorunları varmı? birde versiyon türü varmı 820 modellde

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nokia yı kimseye tavsiye etmem aldığımdan beri 4 defa bozuldu ısınması ayrı bi dert patlıycak gibi ses çıkarması ayrı bi dert bi de bunlar yetmiyomuş gibi yaptırmaya gönderdiğimde bana sadece format atıp geri veriyorlar yani nokia yı ne dostuma ne de düşmanıma tevsiye etmiyorum