mustafa1342
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
Sizce alınır mı?
850 lira indirim olmuş o yüzden alıyorum.Hepsiburada'daAl abi de fiyatı kaça alıyorsun belki fiyat konusunda da yardımcı olabiliriz?
850 lira indirim olmuş o yüzden alıyorum.Hepsiburada'da
Arkadaslar öncelikle merhabalar sizlere bir şey danısmak istiyorum.Ben nokia n9 16 gb siyah tel kullanıyorum. sizce lumia 820 ile takas etmelimiyim ? birde lumia 820 nin marketi nasıl ve whatsap wechat vb programlar kullanabiliyormuyuz ??
Tabiki de takas et wp market hep gelişiyor,yeni uygulamalar geliyor.Ve söylediğin whatsapp,wechat gibi uygulamalar wp markette var.Sitesinden bakabilirsin. http://www.windowsphone.com/tr-tr/storeArkadaslar öncelikle merhabalar sizlere bir şey danısmak istiyorum.Ben nokia n9 16 gb siyah tel kullanıyorum. sizce lumia 820 ile takas etmelimiyim ? birde lumia 820 nin marketi nasıl ve whatsap wechat vb programlar kullanabiliyormuyuz ??
Tabiki de takas et wp market hep gelişiyor,yeni uygulamalar geliyor.Ve söylediğin whatsapp,wechat gibi uygulamalar wp markette var.Sitesinden bakabilirsin. http://www.windowsphone.com/tr-tr/store
Abi bu da soru mu? Meego işletim sistemli bir telefonun var doğru düzgün uygulama marketinden bile söylenemez anonda takas et hatta üstüne biraz para da verip takas edebilirsin. Misal bi 100-200tl gerçi telefonunun durumuna göre değişebilir ama durma hiç
hocamşarjı su gibi gidiyor ve oyun oynamazsın falan diyorlar doğrumudur acaba??
- - - Mesaj Güncellendi - - -
hocam şarj olayı nasıl ? birde oyun oynamazsın diolar?
Nasıl yapılıyor peki bu olay açıklayabilirmisiniz.Abi şarj şöyle lumiaların ekran parlaklığı çok yüksek güneşte daha iyi kullanmak için ayarlardan onu düşür gereksiz uygulamaları kapat pil tasarrufu aç şarj seni internette sürekli sörf etsen 1 gün normal kullanırsan en az 2gün gider ki bu şimdiki akıllı telefonlar için büyük bir süre. Oyun faslına gelince oynarsın ancak bazı oyunlar yok bu da tek eksi yönü zaten. Oyun diyorum yoksa uygulamalar iyi yeterli sayıda
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Abi öyle değil tl cinsinden hesapla asphalt 0.99 yani 1 dolar hemen hemen 2tl wp de de öyle. Ha sıkıntı şu wp cihazlara apk mania gibi sitelerden ücretli uygulamayı ücretsiz yüklemek o kadar kolay değil uğraşmanız gerekiyor @windows8
Biliyorum zaten arada cok bi fark yok 2 tl falan oynuyo[/QUOTE]Abi öyle değil tl cinsinden hesapla asphalt 0.99 yani 1 dolar hemen hemen 2tl wp de de öyle. Ha sıkıntı şu wp cihazlara apk mania gibi sitelerden ücretli uygulamayı ücretsiz yüklemek o kadar kolay değil uğraşmanız gerekiyor @windows8
Arkadaşlar birde şu nokia lumialarda internet gerektirmeyen harita olayı varmış doğrumudur.
Haritayı indirip çevrim dışı kullanmaktan bahsediyorsan evet + navigasyonu da çevrim dışı kullanabiliyorsun