Nokia Lumia 820 Alınır mı?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
alınır Lumıa 820 den başlıyor üst modelleri gayet şık bi cihz

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
820 alacağına üzerine biraz daha ekle git 16gb'lık lumia 925 al

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Uzatmayacağım şöyle diyeyim 820 ile 920 arasında kamera ve ekran farkı var sadece. 920 ile 925 arasında kamera farkı var sadece. Yani 820 alınır fiyatı ve kapağının çıkarılabilir olması sebebiyle. Paran varsa durma al. Tavsiye cihaz.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
alınır bir arkadaşıma kırmızısını hediye etmiştim çok beğenmişti ayrıca fiyatıda uygun tek kötü yanı marketi 1-2 yıl sonra kendine gelir gibi geliyor

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bende var 820 gayet memnunum. marketi güzel ve gün geçtikçe büyüyor

mustafa1342

Asistan
Reaksiyon puanı
2
O zaman ben bu akşam L820 Alırım :)

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Al abi de fiyatı kaça alıyorsun belki fiyat konusunda da yardımcı olabiliriz?

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
H.o. Abi gayet uygun yorum yok o fiyata ikinci el zor bulunur

uunLimited

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar öncelikle merhabalar sizlere bir şey danısmak istiyorum.Ben nokia n9 16 gb siyah tel kullanıyorum. sizce lumia 820 ile takas etmelimiyim ? birde lumia 820 nin marketi nasıl ve whatsap wechat vb programlar kullanabiliyormuyuz ??

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
takas eden biri varsa hiç durma. onlar ve bi çoğu wp markette var olmayanlarda hızla geliyor

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Arkadaslar öncelikle merhabalar sizlere bir şey danısmak istiyorum.Ben nokia n9 16 gb siyah tel kullanıyorum. sizce lumia 820 ile takas etmelimiyim ? birde lumia 820 nin marketi nasıl ve whatsap wechat vb programlar kullanabiliyormuyuz ??

Abi bu da soru mu? Meego işletim sistemli bir telefonun var doğru düzgün uygulama marketinden bile söylenemez anonda takas et hatta üstüne biraz para da verip takas edebilirsin. Misal bi 100-200tl gerçi telefonunun durumuna göre değişebilir ama durma hiç

mustafa1342

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tabiki de takas et wp market hep gelişiyor,yeni uygulamalar geliyor.Ve söylediğin whatsapp,wechat gibi uygulamalar wp markette var.Sitesinden bakabilirsin. http://www.windowsphone.com/tr-tr/store

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İos ve android kullanmış birisi olarak bana biraz kötü geliyo uygulamalar gittikçe çoğalıyo ama birazdan pahalı diğer markettlere göre

uunLimited

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabiki de takas et wp market hep gelişiyor,yeni uygulamalar geliyor.Ve söylediğin whatsapp,wechat gibi uygulamalar wp markette var.Sitesinden bakabilirsin. http://www.windowsphone.com/tr-tr/store

hocamşarjı su gibi gidiyor ve oyun oynamazsın falan diyorlar doğrumudur acaba??

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Abi bu da soru mu? Meego işletim sistemli bir telefonun var doğru düzgün uygulama marketinden bile söylenemez anonda takas et hatta üstüne biraz para da verip takas edebilirsin. Misal bi 100-200tl gerçi telefonunun durumuna göre değişebilir ama durma hiç

hocam şarj olayı nasıl ? birde oyun oynamazsın diolar?

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
hocamşarjı su gibi gidiyor ve oyun oynamazsın falan diyorlar doğrumudur acaba??

hocam şarj olayı nasıl ? birde oyun oynamazsın diolar?

Abi şarj şöyle lumiaların ekran parlaklığı çok yüksek güneşte daha iyi kullanmak için ayarlardan onu düşür gereksiz uygulamaları kapat pil tasarrufu aç şarj seni internette sürekli sörf etsen 1 gün normal kullanırsan en az 2gün gider ki bu şimdiki akıllı telefonlar için büyük bir süre. Oyun faslına gelince oynarsın ancak bazı oyunlar yok bu da tek eksi yönü zaten. Oyun diyorum yoksa uygulamalar iyi yeterli sayıda

Abi öyle değil tl cinsinden hesapla asphalt 0.99 yani 1 dolar hemen hemen 2tl wp de de öyle. Ha sıkıntı şu wp cihazlara apk mania gibi sitelerden ücretli uygulamayı ücretsiz yüklemek o kadar kolay değil uğraşmanız gerekiyor [MENTION=351303]windows8[/MENTION]

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Abi öyle değil tl cinsinden hesapla asphalt 0.99 yani 1 dolar hemen hemen 2tl wp de de öyle. Ha sıkıntı şu wp cihazlara apk mania gibi sitelerden ücretli uygulamayı ücretsiz yüklemek o kadar kolay değil uğraşmanız gerekiyor @windows8[/QUOTE]
Biliyorum zaten arada cok bi fark yok 2 tl falan oynuyo

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Abi şarj şöyle lumiaların ekran parlaklığı çok yüksek güneşte daha iyi kullanmak için ayarlardan onu düşür gereksiz uygulamaları kapat pil tasarrufu aç şarj seni internette sürekli sörf etsen 1 gün normal kullanırsan en az 2gün gider ki bu şimdiki akıllı telefonlar için büyük bir süre. Oyun faslına gelince oynarsın ancak bazı oyunlar yok bu da tek eksi yönü zaten. Oyun diyorum yoksa uygulamalar iyi yeterli sayıda

Abi öyle değil tl cinsinden hesapla asphalt 0.99 yani 1 dolar hemen hemen 2tl wp de de öyle. Ha sıkıntı şu wp cihazlara apk mania gibi sitelerden ücretli uygulamayı ücretsiz yüklemek o kadar kolay değil uğraşmanız gerekiyor @windows8
Nasıl yapılıyor peki bu olay açıklayabilirmisiniz.

Uygulamaları bedava yükleme olayı yani

Abi öyle değil tl cinsinden hesapla asphalt 0.99 yani 1 dolar hemen hemen 2tl wp de de öyle. Ha sıkıntı şu wp cihazlara apk mania gibi sitelerden ücretli uygulamayı ücretsiz yüklemek o kadar kolay değil uğraşmanız gerekiyor @windows8
Biliyorum zaten arada cok bi fark yok 2 tl falan oynuyo[/QUOTE]
Nasıl yapılıyor peki bu olay açıklayabilirmisiniz.

Uygulamaları bedava yükleme olayı yani

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Arkadaşlar birde şu nokia lumialarda internet gerektirmeyen harita olayı varmış doğrumudur.

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Şöyle internete bir kez bağlanman gerekiyor wifi olarak da internete bağlı olacaksın ancak harita kotadan yemiyor ama haritalaarı androiddeki haritaların hepsinden daha başarılı

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Lumia 820 benim için pişmanlık abidesi..

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar birde şu nokia lumialarda internet gerektirmeyen harita olayı varmış doğrumudur.

Haritayı indirip çevrim dışı kullanmaktan bahsediyorsan evet + navigasyonu da çevrim dışı kullanabiliyorsun

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Haritayı indirip çevrim dışı kullanmaktan bahsediyorsan evet + navigasyonu da çevrim dışı kullanabiliyorsun

O nasıl oluyor ben yapamadım çevrımdısı ben çevrımiçi olup giriyordum ama mobil veri azalmıyordu.

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hayırlı Olsun hepsiburada baya indirim yapmış gerçekten baya hesaplı