Nokia Lumia 720 Ufak sorun

Litityum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar,
bu gün Nokia Lumia 720'yi Turkcell Bayii den aldım herşey güzeldi oldukça memnundum fakat bilgisayara bağlayınca Telefon ekranı kapandı. Yeniden başlatamıyorum kapatamıyorum kısacası hiç bir şey yapamıyorum. Bilgisayara Bağlayınca da bir kere microSD çıkartılmışken Telefona erişebildim. Şimdi Telefonu algılıyor fakat windows phone uygulaması Telefonu algılıyor yine de erişemiyor bir şey yapamıyorum ne yapmalıyım? Sizlerde de benzer Sorun oldu mu?

Huh. Sağ tarafındaki ses kısma Tuşu ile Kilit tuşuna 10 saniye kadar basınca reset attı Huh :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba yeni aldığım telefonu kapatıp açmak istedim fakat açılırken ortada nokıa yazısı geldi ve ne açılıyor ne kapanıyor nepmalıyım o yazı yaklaşık 2 saattir orda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba yeni aldığım telefonu kapatıp açmak istedim fakat açılırken ortada nokıa yazısı geldi ve ne açılıyor ne kapanıyor nepmalıyım o yazı yaklaşık 2 saattir orda

ümmet:D

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Onun için sanırım hard resetmi öyle bir şey gerekiyor. İnternetten ona bakabilirsin, garantili ise hemen bir bayiye götür baktır derim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
valla ses düğmesiyle ekran kilitleme düğmesiyle aynı anda bastım resetli açıldı süüperr

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lilityum valla kardeşim suanda yanımda olsan tutar öperim seni..Telefon 3 saatdir donuktu senin sayende halletim..

ADAMIN DİBİSİNNN :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
teşekkurler aynı sorunu bende yaşadım denedim oldu :) bayiye götürmeye ne gerek

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gerçekten teşekkür ederim. :laugh:
Daha birkaç gün önce aldım. Çok korktum birden, sağ ol ama neden böyle bir şey oldu ki? :confused1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çooooookkkkkk teşekkür ederımmmmmm harikasınız :clap::clap::thumbup::thumbup:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya benim dee var 720 telefon kapandı kendiliğinden hep bu oluyordu zaten bende resetliyordum ama bu sfeerde önüne ayar ve bi çizgi işreti geldi saatlerdir orda resetlemeye çalışıyorum olmuyor bu telefonu aldığıma cidden çok pişmanım

zaferozkan

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Enteresan formata bu kadar sevinen hiç görmemiştim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet ekran açılıyor lumia için ses kıs ve tuş kilidine aynı anda bas 10 sn kapanıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar lumia 720 de microsoft hesabımı nasıl kapatabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nokia lumia 720 dün akşam sıfarladım ama iki tane anahtar dünüp duruyor reset liyorum gene olmuyor acil yardımmm lütfenn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nokia lumia 720 dün akşam sıfarladım ama iki tane anahtar dünüp duruyor açılmıyor lütfen acillll yardım edinn :/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim Ses kısma tuşu ile ekran kilitleme tuşuna basılı tut 10 15 saniye reset atıcak kendisine telefon

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nokia lumia 720 dün akşam sıfarladım ama iki tane anahtar dünüp duruyor reset liyorum gene olmuyor bin pişmanım bu telefonu aldığıma

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonu resetlersen duzelir benim başıma da geldi resetlemek için ses kısma tuşunun altındaki tuşa bas

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Konuya bak sadece sdn okurları yorum atıyor :D tabi ben bunu bozdum şimdi :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sürekli donuyor, kendisi dosyalara giris yapıp cıkıyor, telefon kendi kendine calısıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nokia lumiam var ve alttaki tuşları bazen çalışıyor bazen çalışmiyor ne yapmalıyım ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon nokı yazısı geldi dondu reset atılmıyor ne yapabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonuma ses alçatma tuşuna ve güç düğmesine bastım kapandı tekrar açmaya alıştım ama olmuyor nasıl açıcam ben bunu yardım eder misiniiiiz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nokıa lumia 720 dokunmatik tuşları kendi kendine basıyor ve çalışmıyor ne yapmak lazım