S
SDN Okuru
SDN Okuru
Evet şu anda mağazası gerçekten kötü, fakat gelişmekte.. sürekli bir düzenleme ve güncelleştirme var. Yakın bir zamanda diğerlerinin önüne geçeceğini düşünüyorum. Bu konuda kaygın olmasın kardeşim
merhaba arkadaşlar ben bu telefonu yeni aldım ve daha öncesinde windows phone deneyimim yok android kullanıyordum(galaxy s3). telefondan oldukça memnunum aslında. Tek sıkıntım dosya yöneticisi yok attığım dosyalar veya internet üzeri indirdiğim dosyalar yok bulamıyorum telefonun içinde... İllaha skydrive a mı atmamız lazım ? Bi yardımcı olursanız sevinirim.
güncellemelerini kontrol et Türkiyeye wp8.1 gelmek üzere hatta bazı 1520 lerin aldığı söylendi 8.1 ile dosya yöneticiside geliyor beraberinde
3g görüntülü görüsme yapmak istiyorum ama basil acabilirim 1520
3g görüntülü görüşme en son sadece samsunglarda vardı. Ama vikingsin deeiği gibi çeşitli uygulamalarla yaparsınız zaten. Skypela falan.3g görüntülü görüsme yapmak istiyorum ama basil acabilirim 1520
Övgüleri fazlasıyla hakediyor zaten içiniz rahat olsunÖvgülere dayanarak Siparişini verdim, pazartesi elimde olacak inşallah. O kadar para verilecek, umarım hayal kırıklığına uğramam.
Arkadaşlar selamlar
1520 kullanıcısıyım. Yaklaşık 3 aydır. Aşağıda belirttiğim problemlerim var:
1. Telefon her gün anlamsız bir şekilde arama ve aranmalara kapanıyor aynı anda internette çekmiyor. Ama sinyal çubuğu full ve h+ gozukuyor.
2. Telefon nadiren de olsa aynı anda whats up email sms Facebook geçişleri yaparken ekran donuyor yaklaşık bir dakika ve telefon kendini kapatıp açıyor.
Lütfen derdime çaresi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Telefonda orjinal sim kart var.