S
SDN Okuru
SDN Okuru
wp tutmadığından uygulama geliştiriciler ilgilenmiyor... boşuna beklemeyin tırt o... tırt...
:thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1:Ben daha 2gün oldu alalı arkadaşlar süper bir telefon bimeksten aldım 932tl çok seri ve s3de kullandım 8mp kamera vardı onda ama bunun 5mp note3un kamerası gıbı kesınnıkle oyunlarda kasma yok dungeon hunter4 asphalt8 subway hiç biri kasmıyor güncellemelerde devamlı geliyor al derim nokıa batmıs olmasaydı bu telefonu nokıa 1200 1400 e satardı alın
Nokia batmadıki microsoft satın aldı ,ki wp yi de microsoft yapıyor o fiyata satacaksa şimdi satar asıl kötü telefon değil ama bu fiyata alınabilecek daha iyi telefonlar var.
büyüklüğü sorun değilse şarj olarak 1320 ve 1520 gayet güzel bir telefon. WP platformuna alışmakta sorun çekmezsen al deriz. Zaten fiyatı 699 tl bandında.İphone 5 var sizce 1320 ye geçmelimiyim aklımdan çıkmıyor oyun felan oynamam bi messenger bi whatsapp da takılırım telefondan tek beklentim şarj ve donma kasma olmaması iphonun şarjıok çanuk biriyo günde en az 2 kere şarj ediyorum aydınlatın beni 1320 ye geçmelimiyim..
büyüklüğü sorun değilse şarj olarak 1320 ve 1520 gayet güzel bir telefon. WP platformuna alışmakta sorun çekmezsen al deriz. Zaten fiyatı 699 tl bandında.