Nokia Lumia 1320 Almak İstiyorum,Peki Sizce Bu Telefon Nasıl?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
wp tutmadığından uygulama geliştiriciler ilgilenmiyor... boşuna beklemeyin tırt o... tırt...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sorun yok o kendine ait bir özellik kapalı olsa dahi saati gösteriyor ama ayarlardan kapatabilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba Arkadaşlar,Liseye geçtim su an elimde turkcell maxi plus 5 var nokia lumia 1320 almak istiyorum Bimeks te fiyatı 925 olması lazım fakat adroidle gidip geliyorum ram i biraz fazla olsaydı iyiydi Galaxy Grand 2 ile karşılaştırıyorum ama kafam karışık yardımcı olabilirmisiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1:Ben daha 2gün oldu alalı arkadaşlar süper bir telefon bimeksten aldım 932tl çok seri ve s3de kullandım 8mp kamera vardı onda ama bunun 5mp note3un kamerası gıbı kesınnıkle oyunlarda kasma yok dungeon hunter4 asphalt8 subway hiç biri kasmıyor güncellemelerde devamlı geliyor al derim nokıa batmıs olmasaydı bu telefonu nokıa 1200 1400 e satardı alın

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
:thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1::thumbup1:Ben daha 2gün oldu alalı arkadaşlar süper bir telefon bimeksten aldım 932tl çok seri ve s3de kullandım 8mp kamera vardı onda ama bunun 5mp note3un kamerası gıbı kesınnıkle oyunlarda kasma yok dungeon hunter4 asphalt8 subway hiç biri kasmıyor güncellemelerde devamlı geliyor al derim nokıa batmıs olmasaydı bu telefonu nokıa 1200 1400 e satardı alın

Nokia batmadıki microsoft satın aldı ,ki wp yi de microsoft yapıyor o fiyata satacaksa şimdi satar asıl kötü telefon değil ama bu fiyata alınabilecek daha iyi telefonlar var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
muhteşem bi telefon şu an kullanıyorum 1320 nin kamerası 5 mp ama o kadar guzel fotoğraflar çekiyorum ki telefon bi harika .kim ne derse desin windows phonelerin geleceği parlak ve sorun windows phone store ise çok iyi uygulamalar var . android 4.2.2 de kullandım ve google play store de çok fazla uygulama var evet ama yarısı gereksiz ve virüslü. eğer bir telefon alacaksanız KESİNLİKLE lumia alın -melis

Mert-adem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer aşırı selfie çekinmiosanız ve markete çok takmıosanız alınır benimde istediğim bir telefon yani all

yusco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lumia 1320 Facebook ve whats-up bende problemsiz çalışıyor telefonda takılma. kasılma falan yok aldığımdan beri 3 ay oldu hiç bir hata yada problem yok , ama bence çok karışık bir telefon , bir şey bulmak değiştirmek için sık sık google'lamam gerekiyor , belki de ilk akıllı telefon kullandığımdan olabilir . 8 gb orjinal hafızası hemen doluyor kesinlikle uygulama yüklenebilen bir hafıza kartı kullanmak şart . fotoğraf kalitesi bence çok iyi şarz yaparken otomatik açılıyor , ama şarz çok uzun süre dayanıyor cepte taşıması zor geldi daha alışamadım çanta kullanmak gerekli

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nokia batmadıki microsoft satın aldı ,ki wp yi de microsoft yapıyor o fiyata satacaksa şimdi satar asıl kötü telefon değil ama bu fiyata alınabilecek daha iyi telefonlar var.

mesela hangi marka modeller var. var diyorsunuz ama örnek vermiyorsunuz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:rolleyes::rolleyes:nokia lumia 1320de wattsap ve instagram gibi uygulamalar var deil mi ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nokia 1320 lumia ekran kırıldı 400 tl istediler, daha ucuza nerde yaptırabilirim sizce

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba ben bir 1320, kullanıcısıyım gayette memnunum evet biraz buyuk yapılara sahip olan minik yakışıklı sarışınım :)) ilk başlarda çok buyuk gelsede ki ilk düşürmeden sonra ki gelen rahatlıktan sonra sorun olmuyor bazı uygulamalar henuz 8 için guncelleme olmasadaki her hattan ulaşabileceğiniz ve bizzat teknik destek nokia lumia hattıyla sadece bu wp için uretilmiş bir danışmanlık kurulmuştur eğer sıradanlığın dışında bir dunya istiyorsanız o dünyaya lumia ile adım atmanızı şiddetle tavsiye ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence al ben nokia lumia 1320 kullanyorum müthiş hızlı 5 yada 6 oyun var ve daha fazla indirebiliyorum ben tavsiye ederim şarjı 2 gün dayanyor hiç şikayetçi değilim hem pahalı şeyleri google dan apk indire bilirsin ben tavsiye ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aşağı yukarı her sistemi her markayı denedim sistem olarak windows su çok beğendim karışık diyorlar yalnız android dende ios danda daha basit ve sade ayrıca nokia lumia serisini çıkarır ken tamamen özelleştrile bilir demişti aynen öyle telefonda her şey kullanıcının elinde ben şiddetle window phone 'nu tavsiye ederim şekle yürmeyin gençler sağlamlığa yürüyün kaliteye yürüyün. ben lumia serisinin neredeyse tamamını kullandım eğer çok fazla bir bütçe yok ise 625 ve 1320 yi tavsiye ederim oldukca sağlam telefonlar. ilk telefonum 625 di bu arada oldukça memnundum ve gayet başarılı. bütce var ise 930 , 1020 ( kamerada üzerine tanımam iphone den iyi çekiyor desem yalan olmaz ) veya 1520 ekran sıkıntı olabilir. win hariç diğer sistemlerde güncelleme olmayınca yavaşlama ve donmalar oluyor lakin win güncellenmese bile ilk günkü kadar hızlı kalıyor benim. winler de tek sorun yani en çok dile getirilen "uygulamaları açmıyor veya kendi kendine kapatıyor" oluyor bunu sebebi hafızadır depolamaya göz atın 8 veya 16 gb lik sd kartlarda sorun çıkarmayacaktır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İphone 5 var sizce 1320 ye geçmelimiyim aklımdan çıkmıyor oyun felan oynamam bi messenger bi whatsapp da takılırım telefondan tek beklentim şarj ve donma kasma olmaması iphonun şarjıok çanuk biriyo günde en az 2 kere şarj ediyorum aydınlatın beni 1320 ye geçmelimiyim..

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
İphone 5 var sizce 1320 ye geçmelimiyim aklımdan çıkmıyor oyun felan oynamam bi messenger bi whatsapp da takılırım telefondan tek beklentim şarj ve donma kasma olmaması iphonun şarjıok çanuk biriyo günde en az 2 kere şarj ediyorum aydınlatın beni 1320 ye geçmelimiyim..
büyüklüğü sorun değilse şarj olarak 1320 ve 1520 gayet güzel bir telefon. WP platformuna alışmakta sorun çekmezsen al deriz. Zaten fiyatı 699 tl bandında.

S

SDN Okuru

SDN Okuru

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende iphone 5 var tek kullanımım internet bi googlede youtubede takılırım bide whatsapp messenger telefonumfan çok memnunum ama günde 3 kere aarj etmem gerekiyo oda tam 1 günü bile çıkarmıyor 1320 ye geçsem pişman olurmuyum lütfen kullananlar cevap versin bana donması kasması olmasın yeter çok hoşuma gitti telefon bunu almadan önce alıcaktım1320 yi fakat hangi telefoncuya sorduysam alma dedi siz ne düşünüyorsunuz pişman olurmuyum iphone 5 ten lumia 1320 ye veçsem donma kasma felan oluyormu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
büyüklüğü sorun değilse şarj olarak 1320 ve 1520 gayet güzel bir telefon. WP platformuna alışmakta sorun çekmezsen al deriz. Zaten fiyatı 699 tl bandında.

1520 phalı bi telefona okadar vermem ben fakat 1320 yee içim ısındı donması kasması yoksa whatsapp messenger sorun çıkarmıyosa boyutu önemli değil zaten boyutundan dolayı ve sarjından dolayı istiyorum?