Nokia E72 ye V52 sürümü yükleyen varmı.

ismail.uygar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar. ben nokia e72 kullanıyorum. telefonumda v51 sürümü yüklü. türkçe dil seçimini kullanırken oviden yada diğer kaynaklardan indirdiğim uygulama ve oyunların yüzde 99 u çalışmıyor. yaklaşık 1.5 ay önce v52 sürüm çıktı ama ben hala yükleyemedim. her sorgulamamda yeni güncelleme yok diyor. bu konuda bilgisi olan varmı acaba..?

musidrili

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım benim de telefonum E72. Versiyonu 031.23. Bildiğim kadarıyla sizin kullandığınız versiyonun Türkiye sürümü henüz yok. Hangi sürümlerin olduğunu navifirm programıyla görebilirsiniz. Yine aynı programla söylediğiniz sürümle ilgili firmware dosyalarını indirip phoenix programıyla yükleyebilirsiniz.

ismail.uygar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim paylaşımın için çok teşekkür ederim. bahsettiğin programlardan hiç haberim yoktu. sayende öğrenmiş oldum...

musidrili

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 052 versiyonunda duyduğuma göre java desteği kalkmış. Java uygulamaları yüklemek isteyen arkadaşlar için problem olabilir.

FIRTINA_SEM

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ocak ayından beri e72 kullanıyorum gayet güzel telefon. Telefonu aldığım ikinci gün PC suite, Ovi suite programlarını yükledim bilgisayara. Güncelleme var dedi güncelledim v052ye başarı ile güncelledi ama bu güncellemenin türkçe dil desteği yokmuş. Yükledikten sonra acı bir şekilde öğrendim.

İngilizce'si olan arkadaşlar için pek problem olacağını sanmıyorum ama benim gibi yarım yamalak ingilizcesi olanlar için epey sorun :)
Kesinlikle v052 ye yükseltmemeni tavsiye ederim.

Telefonculara gidiyorum 20 TL karşılığında eski sürüme döndürürüz diyorlar.

mbulut23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba
E72 v51 sonra yayınlanan 4 tane versiyonu daha var siz çok geç kalmısınız 52,5 53,1 53,2 ve son 54,5 versiyonu size tavsiyem Phoenix ile günceleme yapın.

FIRTINA_SEM

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba
E72 v51 sonra yayınlanan 4 tane versiyonu daha var siz çok geç kalmısınız 52,5 53,1 53,2 ve son 54,5 versiyonu size tavsiyem Phoenix ile günceleme yapın.

Valla arkadaşım senin dediğin güncellemeleri bilmiyorum çünkü pc suite ya da ovi suite de karşıma ne çıkarsa onu güncelliyorum phoenix kullanmadım nasıl kullabileceğimizi ya da nereden bulabileceğimizi söylersen çok yardımcı olursun

musidrili

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben de telefonun güncelleme kısmından 54.005 versiyonu indirdim. Navifirmde de bu güncelleme görünüyor. İnşaallah bu versiyon v31e göre daha iyidir. Phoenix prosunu çok gerekmedikçe kullanmamak iyidir. Telefonun içinde de sw güncelleme ver zaten.

musidrili

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Buyrun arkadaşlar telefon versiyonlarını görüp dosyalarını inidrebileceğiniz navifirm programı. Bu program kurulum gerektirmiyor. Direk açıyorsunuz.
http://hotfile.com/dl/112399623/4096167/navifirm_V_0.3.exe.html
Dosyaları yükleyebileceğiniz phoenix prgramı:
http://hotfile.com/dl/112404224/4b4a384/Phoenix_Service_Software_2010.08.004.41526.rar.html
Kullanımı ise şöyle:
PROĞRAMI İNDİRİP KURDUKTAN SONRA NAVİFİRM İLE İNDİRDİĞİMİZ YAZILIM DOSYALARININ OLDUĞU KLASÖRÜ(5800 İÇİN=> RM-356)(N97 İÇİN=> RM-505)
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\ İÇİNE KLASÖR OLARAK(örn:RM-505) KOPYALIYORUZ
ŞİMDİ PROĞRAMI AÇIYORUZ
File YAZAN BUTONA TIKLIYORUZ
SONRA Scan Product'a TIKLIYORUZ
TELEFON BİLGİLERİNİZ AŞAĞIDAKİ ALANA GELİYOR
Flashing'e TIKLIYORUZ SONRA Firmware Update'e TIKLIYORUZ

ŞİMDİ Product Code yazan yerde YAZILIM BİLGİLERİZ GÖRÜNÜR.GÖRÜNMEZSA (...) BUTONUNA TIKLAYARAK KENDİNİZ DE SEÇEBİLİRSİNİZ.
DAHA SONRA
AŞAĞIDA Refurbish BUTONUNA TIKLADIĞIMIZDA YAZILIM TELEFONA YÜKLENMEYE BAŞLAYACAK
ŞARJINIZ YETERLİ OLSUN...
İŞLEM TAMAMLANDIĞINDA BAŞARILI OLDUĞUNU GÖSTEREN PENCERE AÇILACAKTIR TAMAM DİYİN VE PROĞRAMI KAPATABİLİRSİNİZ ARTIK GÜLE GÜLE KULLANIN..
UYARI: Navifirm programı ile telefon modelinize uygun doğru dosyaları indirmeniz gerekmektedir.

ismail.uygar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben bu konu başlığını açtıktan sonra bu işi baya bi araştırdım. En sonunda öğrendimki Nokia E72 nin TÜRKİYE versiyonu için son yazılım sürümü 031.023. Benim tavsiyem telefonunuza otomatik güncelleme dahi gelse http://www.nokia.com.tr/destek-ve-y...-bdy-con-na-nokiacom-tr-9-mainpage_nsu_228x96 den telefonunuz için son versiyonu kontrol etmeden yüklemeyin. Benim gibi aynı hataya düşmeyin. Bilginize.

musidrili

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Buyrun arkadaşlar telefon versiyonlarını görüp dosyalarını inidrebileceğiniz navifirm programı. Bu program kurulum gerektirmiyor. Direk açıyorsunuz.
http://hotfile.com/dl/112529096/cdb1990/navifirm_V_0.3.exe.html
Dosyaları yükleyebileceğiniz phoenix prgramı:
http://hotfile.com/dl/112404224/4b4a384/Phoenix_Service_Software_2010.08.004.41526.rar.html
Kullanımı ise şöyle:
PROĞRAMI İNDİRİP KURDUKTAN SONRA NAVİFİRM İLE İNDİRDİĞİMİZ YAZILIM DOSYALARININ OLDUĞU KLASÖRÜ(5800 İÇİN=> RM-356)(N97 İÇİN=> RM-505)
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\ İÇİNE KLASÖR OLARAK(örn:RM-505) KOPYALIYORUZ
ŞİMDİ PROĞRAMI AÇIYORUZ
File YAZAN BUTONA TIKLIYORUZ
SONRA Scan Product'a TIKLIYORUZ
TELEFON BİLGİLERİNİZ AŞAĞIDAKİ ALANA GELİYOR
Flashing'e TIKLIYORUZ SONRA Firmware Update'e TIKLIYORUZ

ŞİMDİ Product Code yazan yerde YAZILIM BİLGİLERİZ GÖRÜNÜR.GÖRÜNMEZSA (...) BUTONUNA TIKLAYARAK KENDİNİZ DE SEÇEBİLİRSİNİZ.
DAHA SONRA
AŞAĞIDA Refurbish BUTONUNA TIKLADIĞIMIZDA YAZILIM TELEFONA YÜKLENMEYE BAŞLAYACAK
ŞARJINIZ YETERLİ OLSUN...
İŞLEM TAMAMLANDIĞINDA BAŞARILI OLDUĞUNU GÖSTEREN PENCERE AÇILACAKTIR TAMAM DİYİN VE PROĞRAMI KAPATABİLİRSİNİZ ARTIK GÜLE GÜLE KULLANIN..
UYARI: Navifirm programı ile telefon modelinize uygun doğru dosyaları indirmeniz gerekmektedir.
Arkadaşlar navifirm için yeni link koydum.Buradan indirebilirsiniz. Ayrıca şuan E72 için Türkiye versiyonu pazartesi akşamı kontrol etmiştim, RM-530 yazılım sürümü 054.005 product codları ise:
TURKEY QW AMETHYST (0599723)
TURKEY QW BLACK (0587336)
TURKEY QW BROWN (0587277)
TURKEY QW GREY (0584254)
TURKEY QW WHİTE (0598717)

---------- Post added at 11:20 ---------- Previous post was at 11:04 ----------

Arkadaşlar bu benim hotfile referans linkim:
http://hotfile.com/register.html?reff=2838941 buradan benim referansımla hotfile'ye üye olun siz de kazanın.