Nokia E72 Alıyorum...

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
arkadaşlar artık son kararımı verdiim nokia e72 alıcam yorumlarınızı bekliyoerum zelliklede kullanan ve deneyen arkadaşlardan...

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
hacı meğerse telefonu kendine alıyomuşsun :D banada öneriyo bundan al diye ....

söylediğim gibi ben bu telefonları pek sevmiyorum ama zevkler ve renkler tartışılmaz

beğendiysen al özellik olarakta güzel telefon ama ben beğenemedim bi türlü ..alırsan sana

hayırlı olsun....

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
hacı meğerse telefonu kendine alıyomuşsun :D banada öneriyo bundan al diye ....

söylediğim gibi ben bu telefonları pek sevmiyorum ama zevkler ve renkler tartışılmaz

beğendiysen al özellik olarakta güzel telefon ama ben beğenemedim bi türlü ..alırsan sana

hayırlı olsun....

teşekkür ederim ama böyle telefonmları sevdiğim için :D

mustafa.sarı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hayırlı olsun kardeş.

Alınca değerlendirmelerini yazar mısın? Bende düşünüyorum ama biraz kararsızım.

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
Hayırlı olsun kardeş.

Alınca değerlendirmelerini yazar mısın? Bende düşünüyorum ama biraz kararsızım.

Neden olmasın? :) Tabikide yazarım hatta video inceleme bile yapacağım :D Mesaj yazmak için ve iş telefonu olarak birebir o kadar inceledimki incelmeleri ezberledim bazı Cep Telefon siteleri var(Mobilhat-Letsgomobile-Mobililetişim)Falan buaralardan düşündüğün modelleri karşılaştır.:thumbup1:

---------- saat 19:27 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:53 eklenmişti ----------

arkadaşlar ucuz bir yerden bulursam kesin alacağım

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
e71 im var harika
buda benzeri herhalde
eğer sabredebilirsen bir ay sonra doğubanktan al
şimdi değerinin oldukça üzerinde

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ben Nokia E72 kullanıyorum gerçektende güzel bir telefon bana teknolojide gerekebilecek herşey var,çoğu şey demiyorum.en çok hoşuma giden özelliği ise çift moda sahip olması kişisel mod ve iş modu istediğiniz özellikleri istediğiniz moda aktarıp kullanıyorsunuz.ben çok beğeniyorum bu özelliğini.birde navigasyon tuşunun dokunmatik olasıda internette ve menülerde dolaşırken hızlı bir şekilde dolaşılabiliyor şarjıda çok kullanıyorum 3 gün oldu hala bitiremedim bu önemli benim için ön çerçeveler metal,arka kapak metal,menü tuşlarının ve yes-no tuşarıda alüminyum menüdeki efektlerde hoş,5mp kamerası var çekim kaliteside güzel almanı öneririm kısacası.

erkofb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
benim sana tavsiyem nokia alma nedeni ise cok acik son 2 yildir cikartiklari telefon modelleri oyuncak gibi bes para etmez cok cabuk bozuluyor yada software hatasi veriyor dewamli update yapman lazim hic ugrasma sana tavsiyem HTC marka tel satin al hangisi olursa olsun farketmez bende HTC magic var beyaz sahane alet flash,i yok birde 2 mp ama foto cekimi cok güzel en güzelide android yüklü buda yeter zaten.

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
benim sana tavsiyem nokia alma nedeni ise cok acik son 2 yildir cikartiklari telefon modelleri oyuncak gibi bes para etmez cok cabuk bozuluyor yada software hatasi veriyor dewamli update yapman lazim hic ugrasma sana tavsiyem HTC marka tel satin al hangisi olursa olsun farketmez bende HTC magic var beyaz sahane alet flash,i yok birde 2 mp ama foto cekimi cok güzel en güzelide android yüklü buda yeter zaten.

katılmamak mümkünmü 7610/s tamirini k.k bile yapamadıda sokak tamircisine yaptırdım
malzeme çok kalitesiz ve orjinalini bulmak zor gibi
ama e71 5 aydır problem çıkarmadı

cnr

Asistan
Reaksiyon puanı
5
e71 im var harika
buda benzeri herhalde
eğer sabredebilirsen bir ay sonra doğubanktan al
şimdi değerinin oldukça üzerinde
dostum e71 ile facebooktaki oyunlari oynayabiliyormusun?? Ornegin farmwille ve airline manager?? Yada mesela travian oynanabiliyormu??\
Komik bir soru ama merak ediyorum oynanip oynanmadigini..

eeemmmrrreeeee

Profesör
Reaksiyon puanı
0
kardesım ben turkcell ilet. merk. nde yani tim de calısıorum bugunde e 72 egıtımı ıcın nokıa akademıdeydım zamanlaman super yani :)
kesınlıkle tavsıye edıyorum örnegin ıslemcısı e 71 de 360 Mh iken bu cıhazda 600 Mh ve 10.2 mb ınternet hızı desteklıyor ..ve şimdi burda yazamayacagım daha bircok muthıs ozellıklerıı var onlarıda alınca sen kesfedersın .
hıc dusunme al ..
pişman olmassın ,)

MALP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer sen o telefonu iş için istiyorsan güzel.Eğlence için istiyorsan sana kalmış bir şey ama ben olsam iş için istemiyorsam lamazdım ama zevk meselesi.Kararını verdiysen de hayırlı olsun

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Telefon güzel Bence al Ama biraz kaba :)

Nokia n81 Alıcam Aranızda n81 kullanan varmı nasıldır Kullanışlımı ?

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Alırsan hayırlı olsun.Güle güle kullan.

Ama ben hiç sevmiyorum böyle kocaman telefonları.Gerçi çağa ayak uydurmak alzım.Artık günümüz telefonları böyle... :)

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
@pheomis

Hocam sitendeki üst tarafdaki markalar falan güzel durmuyor
Sağa sola dağıtsan iyi olur veya sadece yazı şeklinde

Kullanıcı yorumu :D