Nokia E7 Almayı Düşünüyorum. Tavsiye Eder Misiniz?

mardecity

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar nokia e7 almayı düşünüyorum da, kullanan arkadaşlar bilgi verirseniz çok müteşekkir olurum :) özellikleri falan kullanımı nasıldır, n8 deki sorunlar bunda da varmı kendini resetetleme gibi....

umut_1432

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum e7 gerçek bi iş telefonu lakin nokia kısa süre sonra symbianı bitirecek bence başka markalara da göz atmanda yarar var ama sağlammı dersen taş gibi (ama elektronik aletler tamamen şans işidir )

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Nokia e7 daha büyük ekrana sahip 4" yani. (N8 3,5")
Nokia n8 arttırılabilir hafızaya sahip
Nokia n8 12mp kamera ayrıca xenon flash (E7 8mp dual led)

Ofice uygulamaları bakımından E7 çok daha ilerde ve qwerty klavye sistemi ile office tabanlı bir tel
Ama n8 tam bir multimedya canavarı olduğunu belirtmeliyim <:)

Yazılım konusunda da E7 daha sonradan çıkmış bir model olduğu için tipik sorunların olmadığını düşünüyorum ama kullanmadığım için net ifade kullanamıyorum <:)

mardecity

Asistan
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyelerinizi dikkate alıcam.

KZY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
E7 nedir hocam kendine baska ismi bulamadin? Iphone al gerisi yalan

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
iphone da çok pahalı be hacı :D
[MENTION=101288]mardecity[/MENTION] Hacı nerden buldun bu avatarı ya :P Sağ taraftaki menüde attığın iki post üst üste gelmiş, şok oldum görünce bu sinekler nasıl senkronize hareket ediyolar diye, ıslak mendille yakalamaya çalıştım ama başarısız oldum :D

mardecity

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:D
@mardecity Hacı nerden buldun bu avatarı ya :P Sağ taraftaki menüde attığın iki post üst üste gelmiş, şok oldum görünce bu sinekler nasıl senkronize hareket ediyolar diye, ıslak mendille yakalamaya çalıştım ama başarısız oldum :D

:D Allah iyiliğini versin yaw

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Bu saatten sonra symbian telefona para yatırmak ne derece doğru olur tartışılır :) android cihazlara bakmanı öneririm :)