Nokia E6

Sehri_Istanbul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nokia E6 almaya karar verdim. Kullananlar olumlu olumsuz yorumlarını paylaşabilir mi? Ekranı konusunda biraz tereddütte kaldım. Henüz canlı görmedim, küçük olsun istemiyorum. Örneğin internete girip bir fotoğrafa bakmam gerektiğinde görmem gereken kadarını görebileyim istiyorum =)
Bir de dokunmatik özelliği de var ya hani, her hangi bir yazıyı o vasıta ile kopyalabiliyor muyum? Bu iki soru işareti kafamdan giderse daha bi memnuniyetle alıcam =)

Teşekkür ederim..

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arkadaşım ekran konusunda sana istediğini sunabilecek cihazlar bence full dokunmatik ekranlı cihazlardır. tamam nokia e6 kendi sınıfında sağlam bir cihazdır ancak sana istediğin ekran olayını sunmaz gibime geliyor. 2.5" ekranı var beklentilerin için muhtemelen küçük kalacaktır. ekranı kapasitif yanılmıyorsam bu sayede kopyalama işlemi de yapabiliyor olmalısın.

afram

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fiyat aralığı nasıl şöyle bi baktım güzel telefona benziyo

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sen nokiada karar kıldıysan e6 güzel cihazdır.. Nokia ekranını LG'ye yaptırdığını biliyorum ekran kalitesi hakkında sorun yaşamazsın. Ekranı biraz ufak ama çözünürlüğü oldukça iyi.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Android'li telefon modelleri varken, symbian bir telefon almak mantıksız geliyor bana..

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
nokia e6 gayet güzel bir telefon....symbian anna ile gelen telefon önümüzde ki yılda belle güncellemesi ile çok daha iyi olacaktır....

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Git Saturn e Teknosaya Vatana canlı ilgilen.

Sehri_Istanbul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dokunmatik telefon istemiyorum. Aslında olabilir ama ben genel olarak Nokia da karar kıldım ve dokunmatiklerde Nokia pek iyi değil diyorlar. Şu an kullandığım telefon Nokia N95.Yeni çıktığı zaman almıştım 2007 yılında. 5 sene olacak kullanalı =) Ve daha hiçbir sorunla karşılaşmadım. O yüzden Nokiadan şaşmıyorum =) Ekranı çokta fazla büyük olmak zorunda değil, fotoğrafları çok net bir ve detaylı bir şekilde görmesem de olur. Çözünürlüğü iyiyse sorun yok. Canlı gördükten sonra kararımı kesin olarak veririm o zaman.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
E6 yı kısa süreliğine kullandım kim demiş dokunmatiği iyi değil, Nokia'ların?

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
en güzeli gir teknoloji marketine al eline öyle karar ver.

Sehri_Istanbul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O degil de baska hic E6 kullanan yok mu forumda? =) Bilgi verseler biraz, memnunlar mi degil mi =)

Sehri_Istanbul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu aldım, gayet memnunum =) Ekranı beklentimi karşılamaya yetti.. Yalnız internet sayfalarında yazı kopyalamanın nasıl olduğunu hala çözemedim. 1e basıktan sonra imleç çıkıyor, ordan da joy stick ile kopyalıyosun dendi ama ben beceremedim maalesef. Yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer =)

M.Uzun

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Telefonu aldım, gayet memnunum =) Ekranı beklentimi karşılamaya yetti.. Yalnız internet sayfalarında yazı kopyalamanın nasıl olduğunu hala çözemedim. 1e basıktan sonra imleç çıkıyor, ordan da joy stick ile kopyalıyosun dendi ama ben beceremedim maalesef. Yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer =)
o özellik opera tarayıcısında var :) mobile opera indir e6 ya onda kolaylıkla yapabilirsin bunu. basılı tutacaksın ortadaki büyük tuşa ve sonrasında seçenekler geliyor seç/kopyala ve yapıştır ile yazıları cp yapabilirsin.

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
E6 çok hoşuma gidiyo almak istiyorum ancak böyle bi telefona niye autofocus koymazlar anlamıyorum ve sırf bu özelliği olmadığından almak istemiyorum.

Sehri_Istanbul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kamerasından ben tam olarak memnun kalmadım, çünkü bir kitapta yazıyı çekmek istediğimde ya beyaz çıkıyo ya da flaşı kapatınca bulanık. Bunun sanırım bir çözümü de yok? Olsaydı iyi olurdu ama yine de onun dışında yeterince iyi çekiyor bence.

M.Uzun

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Kamerasından ben tam olarak memnun kalmadım, çünkü bir kitapta yazıyı çekmek istediğimde ya beyaz çıkıyo ya da flaşı kapatınca bulanık. Bunun sanırım bir çözümü de yok? Olsaydı iyi olurdu ama yine de onun dışında yeterince iyi çekiyor bence.

autofocus olmadığı için böyle oluyor çözümü malesef yok.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
böyle bir telefonda auto focus gibi bir özelliği barındırmamak gibi bir saçmalığa imza attığı için nokia'yı tebrik ediyorum...