• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Nokia Canlı Sohbet Başlamıştır

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nokia Türkiye, Destek hattı ve E-mailden sonra artık Canlı Sohbet ile de destek vermektedir. Sorularınızı artık nokia.com.tr'den de sorabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm
bizim cep telefonumuz türkcell hatla calışıyodu vadofone aldık bu sefer güvenlik kodu istiyor bunu nasıl aşa biliriz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm lumya 820 tlfonum mesaj geldiğinde direk ekranda görünüyor ben bu hizmeti kullanmak istemiyorum ne yapabilirim yardım lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İyi günler ben nokia 525 kullanıyorum ve konuşma yaparken ekran kapanıyor ama ahizeyi kulağımdan uzaklaştırmama rağmen ekran hala kilitli kalıyor bunun bir çözümü var mı acaba ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nokı 500 model telefonumla evde wifi ye bağlanamıyorum ag bilinmeyen olarak görülüyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Vodafone den lumıa 520 aldık .Aldığımızdan beri tuşlar basmıyor normal telefoncuya götürdük telefondan kaynaklanıyor dedi .Telefon sıfır oysaki

Tolga_33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mrb nokia lumia 535 telefonu fabrika ayarlarına dönerken kapandı açılmıyor yardım edebilecek birisi var mı.?servise götürdüm yapamadilar