Nokia C7 Türkiye'de Satışa Çıktı

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Nokia symbian sistemine kullanmaya devam ettiği sürece tercihim olmuyucak :)

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
nokianınn android' geçmesi kötü oldu :S

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
c7 de kullanılan symbian ın ne gibi bir eksikliği var ? n8 almayı düşünüyorumda :)

Yazılımsal olarak hiçbir eksiği yok. Fiyat farkının nedeni olarak N8'in kamera performansı gibi ayrıntılar gösterilebilir.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Yazılımsal olarak hiçbir eksiği yok. Fiyat farkının nedeni olarak N8'in kamera performansı gibi ayrıntılar gösterilebilir.

bende aynı görüşteyim alabula.önceden symbian ı eleştirirlerdi "açık kaynak kodlu değil" diye.şimdi kaynak kodlarınıda dağıttılar symbian^3 çıkardılar.yaranamıyolar ama :) diyolardıki "symbian çok ağır.donanımı daha iyi kullanan bir işletim sistemi olması lazım."symbian^3 piyasanın en hafif os larından birisi.hatta bazı test merkezleri iphone os tan daha hızlı olduğunu idda ediyolar.ama hala "symbian varsa ben yokum" gibilerinden konuşuluyo etrafta.acaba bir bildikleri mi var diye sordum yukarıdaki soruyu.hani uygulama oyun vs konusunda da,geçmişe uyumluluk konusuna dikkat eden nokia nın işletim sistemi, symbian ın bariz bir eksikliği yok.

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
C7 Çok Hoşuma Gidiyor Fakat Daha Önce Dokunmatik Ekran Telefon Kullanmadığım İçin Almakta Çekiniyorum Önerileriniz Neler Olabilir Acaba?

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
C7 Çok Hoşuma Gidiyor Fakat Daha Önce Dokunmatik Ekran Telefon Kullanmadığım İçin Almakta Çekiniyorum Önerileriniz Neler Olabilir Acaba?

hiç çekinme.en farklı kullanımı olan telefona bile 2 hafta içerisinde tam olarak alışılıyo.bu konuda sıkıntın olmasın :) c7 yi media markt ta gördüm.reyonun en şık telefonuydu.görünce alırsın hemen bence :)

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
Yerinde'de İnceledim Çok Beğendim, İşletim Sistemi Konusu Benim İçin Sorun Değil İşin Uzmanıda Değiliz Nasıl Olsa, Fakat İşte Dokunmatik Ekran Olması Tereddütte Bırakıyor, Yazı Yazmaya Çalıştığımda Zor Geliyor Sanki Ama Dediğiniz Gibi Elin Altında Olunca Belki Alışması Kolay Olur..