Nokia C3 alayım mı?

RockyBalboa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar baya bir süredir para biriktiriyorum çok az kaldı C3 fiyatına..Nokia C3 var kafamda başka model şuanlık düşünmüyorum ama istediklerim şunlar.Telefondan faydalanayım istiyorum.Şimdiye kadar hep 6600 , 2700 Classic tarzı telefonlar kullandım sadece alo demek için yeterli.Ben telefonda internette takılayım bazı uygulamalardan faydalanayım istiyorum.Bana böyle bir telefon önerir misiniz.?C3 bunun için ideal mi?

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Bence Nokia alma ama sen bilirsin tabiki Nokia ne yaptığını bilmiyor günlük karar değiştiriyor çıkardığı bir modele doğru düzgün destek bile vermiyor

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Şarj süresi ideal sık mesajlaşıyorsan, wi-fi takılıyorsan,müzik dinliyorsan. 3G yok o kadar pekte önemli değil zaten. Öneririm.

RockyBalboa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hiç wi-fi ' si olan telefon kullanmadım ama internette çok gezerim alırsam.Mesajlaşıyorumda arkadaşlarla sık sık.Güzel uygulamalar var mı ?

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bencede alma... o fiyata cep operatörlerinin kendi telefonları daha çok özellikli git araştır derim.Yada biraz daha sabret ve para biriktir çok daha iyisini al bir kere al. :)

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Devir android devri :D bende gio var, bir arkadaşta nokia vardı, bendeki oyunları görünce, banada yükle dedi ama malesef olmuyor :D 120 ye yakın oyun yükledim, :D ben biraz oyun severim :D alabiliyosan bütçene göre, bir androidli tel al. :thumbup:

Reaksiyon puanı
4
Bende C3-00 kullanıyorum ve öneririm. Nokia Mağaza'da uygulamalar mevcut. Az ama önemli ve kullanışlı uygulamalar var.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
eğer uygulamalar senin için önemli bir etkense bence android işletim sistemli smartphone modellerine bakmalısın. symbian devri yavaş yavaş kapanıyor. nokia c3 mesajlaşma konusunda sana yardımcı olabilir fakat diğer yönlerden pek fazla ihtiyacını görmeyecektir. illa ki klavyeli bir ürün istiyorsan alınabilir ama şart değilse t20 ve optimus me gibi androidli cihazlara göz atmanı tavsiye ederim.

RockyBalboa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beyler ben telefonla uğraşırken eğlenmek istiyorum yani güzel oyunlar falan yükleyebileyim içine o bakımdan diyorum C3 işimi görmez mi?

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Androidli cihazlar alman daha mantıklı olur bu devirden sonra :) Nokia daha adam akıllı yazılım desteği veremiyor.

M.Uzun

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Beyler ben telefonla uğraşırken eğlenmek istiyorum yani güzel oyunlar falan yükleyebileyim içine o bakımdan diyorum C3 işimi görmez mi?
bende c3 kullanıyorum ama eğlenilcek bir yönü malesef ki yok :) oyunları vasat zaten yeni oyunlarda yok mağazada bence başka telefonlara yönel androitliler güzel mesela.

RockyBalboa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
O zaman C3 ' ün fiyatına yakın önerebileceğiniz telefonlar neler?

afram

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende c3 düşünüyorum görünüş olarak da güzel e6 daha da güzel

RockyBalboa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
5800 Yazılım desteği çok iyi beyler onu önerir misiniz?

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Birader tecrübemiz yok soruyoruz işte sizlere?
Arkadaşlar sana ısrarla Nokia alma,Androidli bir telefon al diyorlar,herhalde bir bildikleri vardır değil mi?:)
Ama sen illa Nokia olsun,uygulaması bol olsun istiyorsun.Ama yanlış yapıyorsun. Al Androidli bir telefon rahatına bak.:yes:

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
sony ericson androidli modellerine bak derim.

konyak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dostum c3 felan artık devri bitti nokianın akıllı telefonlara yönelmeni tavsiye ederim.

RockyBalboa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Birkaç öneri link atar mısınız öğrenciyiz kendi paramı kendim biriktiriyorum onun için çok pahalı olmasın.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
ne alır isen al ama mutlaka android ki bir telefon al pişman olmazsın.

--- Mesaj Güncellendi ---

ne alır isen al ama mutlaka android li bir telefon al pişman olmazsın.