boncukablaeray54
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 10
kamera çok önemli değil oyunları kasmadan oynatmasını istiyorum internetten değil ve sıkıntıları varmı ?
andriod 10 alırmı veya nokia 7 plus nasılSelamlar nokia 8 cihazı fiyatına göre performans olarak zirveye uğrar ama ghostscreen riski var
aslında xz1 istiyordum ama türkiyeden çekilmiş gibi birşeyler ve nokia nın nokia 1 e bile 9 getirceğini okudum o yüzden nokia istedimBilgim yok android telefonlar yazan kısımda nokia kullanıcı kulübü var direk google üzerindende bulursun 7 plus senin istediklerini karşılıyor ama 3k civarı ona çok o civara çıkarsan v30+ var süper telefon şu ana kadarda kronik bir sorunu çıkmadı lg bu sefer iyi gibi onu öneririm 2700 tl oda araştırın 7plustan iyi
Hayır problemi yok alınabilir. Son güncellemesi Android 10 olacak.kamera çok önemli değil oyunları kasmadan oynatmasını istiyorum internetten değil ve sıkıntıları varmı ?
kronik sorunları yokmudur ? o zaman niye o kadar ucuzNokia 8 yerine 2700 liraya V30+ çok çok iyi bir tercih olur
Lg zamanında yaptığı hatalarla kötü nam salmış olsa da v30+ ve g7 de iyi işler yaptı. 2700 tl ye alınabilecek en iyi telefon. Kronik sorun olduğunu da düşünmüyorum.kronik sorunları yokmudur ? o zaman niye o kadar ucuz
Vatanda 4200 e çıkmış lg v30 plus telefoncularda olurmuşimdiye kadar kronik sorun çıkmadı alanlar ön kamera hariç memnun xz1 de 2 ay önce 2200 den satılıyodu onla çok alakası yok oyun oynarken QHD OLED ekranla oynamanın deneyimi diğer yandan snapdragon 835 ve lg nin oyun moduyla ısınmada yok lg v 30 3000 altı tek seçenek
---- Mesajlar birleştirildi ----
lg v20 de android 9 alıyor bu durumda v 30 un son güncellemesi android 10 olur