Nokia 6300 orjinal sirocco gold kapak hangisi?

physco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
16250882_0.jpg

17104493_0.jpg

17749047_0.jpg

Bunların hangisi orjinal sirocco gold en baştaki en pahalı olanı herhalde odur ama

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Merhaba...
En pahalı olan orjinaldir diye bir kural yok. Orjinali varsa KVK bayilerinde vardır yoksa diğerleri zaten orjinal değildir. Çabuk soyulma yapıyor yalnız bilgin olsun.

physco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
galiba bunların hiç biri orjinal değil kvknın sitesinden baktım bunların hiç biri yok
telefonumun kapağı çok çizik yeni kapak almak istiyorum telefonda herkesde var farklı olsun istiyorum ama olmayacak herhalde

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
galiba bunların hiç biri orjinal değil kvknın sitesinden baktım bunların hiç biri yok
telefonumun kapağı çok çizik yeni kapak almak istiyorum telefonda herkesde var farklı olsun istiyorum ama olmayacak herhalde

Bence hiç güzel değil bu kapak, farklı yerine görmemiş deriz biraz daha çok bunu kullananlara :) Sonradan parayı görmüş eline altın telefon almış hava yapmak için gibi... :D

Sana demiyorum sakın yanlış anlamışılmasın :) Sadece genel düşüncemi söyledim.

physco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence hiç güzel değil bu kapak, farklı yerine görmemiş deriz biraz daha çok bunu kullananlara :) Sonradan parayı görmüş eline altın telefon almış hava yapmak için gibi... :D

Sana demiyorum sakın yanlış anlamışılmasın :) Sadece genel düşüncemi söyledim.

yok yanlış anlaşılmadı :)
benim ön kapağın ekran kısmında sanki zımpara yapılmış gibi ufak ufak çizikler var onları kapak değiştirmeden halledebilirmiyim bi malzemesi filan bişeyi varmıdırki?

Erdsoft

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En güzeli orijinal siyah veya metalik bir kapak al kullan.Ben 3 sene cep telefonu iş iyaptım 6300'ın ilk çıktığı zamanı biliyorum ve o günden beri bu tipte bi renk orijinal kapağı hiç olmadı.Orijinal kapak alıcaksın bilgin olsun orijinal renkler : Metalik gri-siyah-beyaz-kırmızı'dır başka da bir orijinal kapak yok.Orijinal ürünler Nokia Club veya Kvk bayilerinde bulunur genelde.Ayrıca şık bi deri kılıf kullanman çizikleri büyük oranda önleyecektir.Saygılar.iyi forumlar

physco

Asistan
Reaksiyon puanı
0
galiba yine gri alacağım istanbulda çıkma orjinal kapak bulabileceğim bir telefoncu veya ikinci elci olan varmı?