Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben Nokia 603 alacağım fakat iyimi kötümü hiçbir bilgim yok kullananlar iyimi kötümü nereden kaça aldığını söylerlerse sevinirim yapacağınız yorumlar için şimdiden çok teşekkürler
Ben çok araştırdım onu 512 mb ram 1gb rom u var.1GHZ işlemci nfc falan var ekran kart'ı 3d için uygun nokia'nın kendi mağazasında 669 lira bence çok iyi diğer markalara göre bütçen uygunsa al derim.
Peki sen kendin bizzat denedin mi ben bu telefonu yaklaşık bir aydır kadar arıyorum bütün özelliklerini biliyorum fakat kullananların yorumları lazım örneğin ; dokunmatiği nasıl , güzel uygulamaları var mı, donma,kasma, ısınma gibi problemler yapıyor mu bana bunlar lazım ama yorumun için genede teşekkürler
Kendi pazarında en uygun fiyatlısı. Ben denedim ama klavyeli telefon alışkanlığımdan dolayı Nokia C3-00'dan vazgeçemiyorum. Vazgeçsem aslında Lumia serisinden bir tane alıcam hemen kendime.
Nokia hiçbir zaman kalteli ve ucuz telefon yapmadı yapmazda biraz Nokia sevdasını kenara bırakıp rasyonel düşünün artık Nokia en fazla dandik ama pahalı ürün yaptı onlarda efsane oldu.
dokunmatik kullanabiliyorsan gerçekten güzel telefon ben nokia e6 satın aldım pişman değilim ama işlemci ve ram i yüksek telefon almak daha iyi olurdu 603e çok baktım ettim ama dokunmatik kullanamıyorum http://www.hepsiburada.com/Liste/no...kia603&categoryId=371946&SKU=TELCEPNOKIA603-B 575 tl ye buradan satın alabilirsiniz indirimli
galaxy gio iyi telefon ama ben daha çok internette takılacam ondan dolayı indirme hızının yüksek olması lazım nokia 603 ün indirme hızı 14 mb/s galaxy gionun 7 mb/s %100 fark ediyo indirme hızında bide ben kaç senedir samsung kullandım kullandığım telefonlar yere düştüğü anda bataryasına kadar ayrıldı o yüzden ben o yüzden samsunglara pek güvenmiyorum ben daha çok nokia gibi sağlam telefon istiyorum