Nokia 603 Nasıl?

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Arkadaşlar ben nokia 603 almaya karar verdim. Özellik olarak güzel bir telefona benziyor. Ama dayanıklılık ve dokunmatik gibi ve her alanda nasıl bir telefon? Kullanan veya bilen varsa önerir misiniz ya da 500 tl civarında önereceğiniz telefon var mı?

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
symbian telefonlar artık tarihe karıştı (bak nokia demiyorum wp lar iyi) bendede senin dediğin telefonun üst modellerinden c7 vardı ama uygulama falan yok bende oyüzden androide geçtim sende istersen samsung galaxy ace falan al ama illa 603 diyosan dokunmatiği ve sağlamlığı gayet iyi (5800 gibi değil normal dokunmatik)zaten her nokia çok sağlamdır:D

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Saol :)

atospatos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardesim bence birak bu nokia tutkunu da android veya ios a gec.artik nokia bitti yerlerrini android ve ios tutuyor.neden??? Cunku daha akilli daha fazla uygulama barindiriyor bence nokia dan vazgec nokia bitti android ve iosla kiyaslanmaz bile boaver en iyisi ve ucuzu android secim senin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben bu telefounu 3aydır kullanıyorum hiç bir takılma dahi olmadı çok hızlı ve çok kullanışlı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence süper kesinlikle al bende var çok dayanıklı arabadan düştü yine bir şey olmadı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hafızası ne kadar arkadaşlar yani bildiğim kadarıyla hafıza kartı yok ne kadar fotoğraf ve müzik alıyor ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hafızası çok fazla telefon belliği oldukça büyük. hafıza kartı ile bellek seviyesini arttırailiyosun. bende var bu telefondan var yazın almıştım ve hiçbir sorun görmedim muhteşem bi telefon. güncellemelerle daha da harika oluyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Betler bu Telfonu nerden Baksan 5 Aydır Kulanıyom Bence Güzel ve Dayanıklı Telofon Uygulama yönündende güzel Oyun Yönnüden Süper Kardşeim Asfhald 6 adranelini Bile Oynaya biliyosun Donma Desen Yok Günceleme İle1.3 Oluyo Heralde Bne Yaptım Bişeyler he ama Artık Androidler Meşur Şuan da Sağlamlık Yönünden Nokıa Süperrr Derim Ve bu Telofon Güzel Çoğu Android telefonalşrdan Daha Hızlı İnternete Hızlı Geziniyorsun

81AHMERT61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardesım smbyan mı kaldı napcan 603 u akıllı bişi al barı