Nokia 5800 XM Whatsapp sorunu?

boradon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar aveadan sınırsız internet paketim var. İnternete girebiliyorum. Ancak Whatsapp programı sadece wifi varken çalışıyor. Wifi kapalı olduğunda internet paketimi kullanıp whatsapp kullanamıyorum. Avea ile görüştüm çözemediler. Teli kapadım açtım, whatsappı tekrar yükledim wifi kapalıyken tekrar açtım ama nafile. Forumlarda aradığım hiç bir bilgi yardımcı olmadı. Acaba bu konu hakkında burada yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Şİmdiden teşekkürler.

CieM

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ayarlara gir en sağda internet ayarları var bağlanma önceliğini cep telefonu sonra Wifi yap.Düzelecektir.Bende aynı paketi kullanıyorum çok iyi ya :) telefon Nokia C7

-----------------------
Bu ayarlara whatsapp programın içinden giriyorsun.

boradon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bendeki ayar öleydi zaten :S
yinede çalışmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorunu bende nokia asha 302 de yaşıyorum. wirelessten bağlanabiliyorum ama avea internet paketinden bağlanamıyorum.sizin sorun çözüldümü? çözüldüyse ne yaptınız bilgi verebilir misiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ayarlara gir en sağda internet ayarları var bağlanma önceliğini cep telefonu sonra Wifi yap.Düzelecektir.Bende aynı paketi kullanıyorum çok iyi ya :) telefon Nokia C7

kusura bakma bunu denedim ama bir işe yaramıyor çünkü 5800 ın menüsü daha değişik zaten sorun büyük ihtimalle avenın internet paketinde var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba,

Daha önce kullanıyor olmama rağmen bugün whatsapp'tan yazdıklarım iletilmiyor. Turkcell kullanıcısıyım ve internet bağlantım ve paketim mevcut fakat sorun yaşıyorum. Müşteri hizmetlerini aradım, erişim noktasını 1'e düşürdüm fakat internet üzerinden bağlanamıyorum

Konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar eski telefonumda böyle birşey olmuştu, alakasız gelebilir fakat bir denermisiniz.
Mesajlardan ayarlara girin hücre bilgisini açık yapın.
Bu sayede ben çözebilmiştim sorunumu.

derbeder998

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun aynen yazdığın gibi bendede var wifi ile whatsapp kullanabiliyorum fakat Gprs-wap ile kullamıyorum whatsapp :S konu hakkında çözüm bulduğumuzda birbirimizle paylaşalım arkadaşlar..

Arkadaşlar aveadan sınırsız internet paketim var. İnternete girebiliyorum. Ancak Whatsapp programı sadece wifi varken çalışıyor. Wifi kapalı olduğunda internet paketimi kullanıp whatsapp kullanamıyorum. Avea ile görüştüm çözemediler. Teli kapadım açtım, whatsappı tekrar yükledim wifi kapalıyken tekrar açtım ama nafile. Forumlarda aradığım hiç bir bilgi yardımcı olmadı. Acaba bu konu hakkında burada yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Şİmdiden teşekkürler.
aynı sorun aynen yazdığın gibi bendede var wifi ile whatsapp kullanabiliyorum fakat Gprs-wap ile kullamıyorum whatsapp :S konu hakkında çözüm bulduğumuzda birbirimizle paylaşalım arkadaşlar..Telefon modelim Nokia C3-01

aynı sorun aynen yazdığın gibi bendede var wifi ile whatsapp kullanabiliyorum fakat Gprs-wap ile kullamıyorum whatsapp :S konu hakkında çözüm bulduğumuzda birbirimizle paylaşalım arkadaşlar..Telefon modelim Nokia C3-01

derbeder998

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nOKİA mÜŞTERİ HİZMETLERİ ARADIM VE SORUN ÇÖZÜLDÜ :) YAPACAĞINIZ TEK ŞEY AYARLARDAN YAPILANDIRMA VE YAPILANDIRMADA tercih edilen erişim noktasını avea internet gprs yapın.. hepsi bu kadar...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende avea kullanıyorum yıkılan paketim var android telefonumda sıkıntı çıkmamıştı iphone geçtim bundada sıkıntı yok :S Hiçte yaşamadım çok saçma geldi yani bana :S

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5800 telefonum ve whatsapp para mı yiyor bi ayaarı varmı acaba tel yapmam gereken acil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
int ayarlrından bgalantı sec
sonra hedefler
internet erısım noktasından (turkcell bnm kı) sildım
wap serwıslerındende turkcellı sıldım sımdı wıreless warsa calısıyor yok sa kapanıyo para da yemıyo bolece
bnm de yedı paramı ıcıme dert olmustu =)) ıns sendede işe yarar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5800 xm telefonum var whats app a numaramı yazıyorum devam et diyorum ama baslatılıyor yazıyor ama baslamıyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bişey sormak istiyorum 5800 telefonda wadsapp aylık ne kadar mb-gb internet yiyo bilginiz varsa paylaşabilir misiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum 5800 xm daha önce oviden yüklemiştim sildim fakat tekrar indiremiyorum.İndir butonuna tıklanmıyor ne yapabilirim sizce???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar 5800 da whatsap yükledim internete sürekli onay almadan baglanıyor bunun ayarı filan yokmu istediğimizde baglanabilecegimiz

tolg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 5800 da whatsap yükledim internete sürekli onay almadan baglanıyor bunun ayarı filan yokmu istediğimizde baglanabilecegimiz

5800 kullanan hiç yok mu? Program sorunsuz yükleniyor.Çalışıyor.İyi güzel hoş da :) Gelelim meseleye ;

Wlan ile bağlantım kesilince 3g ile internetten bağlanıyor.Kontörümü yiyordur kesin.3G kaldırdım 2G den yine avea interneti kullanıyor...
Ayarlardan Hücresel Kablosuz seçiliymiş, Kablosuz Hücresel seçtim Yine bağlantım kesilince avea ile bağlanıyor.Avea ayarlarını sildim.Hemide herşeyi.Şükür sonunda bağlanmıyor :):) Ama bu sefer de Kablosuz Ağ Whatsapp kapalı olsa bile açık(ya da otomatik açılıyor.Elle kapatsam bile) Ee kardeşim buna ne can dayanır ne de Batarya :):) kullanmadığım zaman wlan niye kapatmaz ki şu melet.

Şimdi ben nerde hata yapıyorum? Hattım faturalı her ay 18 ödüyorum.Bu ay kesin bir 30 gelicek
:bored:

5800 Whatsapp sorunu ...

tolg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar uygulamayı iki defa kurdum şuan yine kaldırdım.Çünkü Kablosuz ağa 7/24 bağlı kalıyor.Kapanmıyor hiçbir şekilde bu işten anlayan yok mudur . Herhangi bir program ismi falan verseniz önerseniz ben araştırırım e mail : tolga_9035@hotmail.com :( Tel modeli : 5800 Expresmüzik

tolg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunu bir M Guard programını yükleyerek çözdüm.Programa girip bir yeri tıklayınca kablosuz ağı kapatıyor. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de var nasıl yapıcam bircözüm bulunnnnnnnn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
m guard programını yükledim ama nerden kapanıyo wlan paylaşırsanız sevinirim

tolg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Programı açtıktan sonra Safe Mode var sağ altta yanı akü gibi resmi ona gir yes yaptıktan sonra kapanır wlan.
Ama ondan önce whatsapp programını kapatmayı unutma.Eğer olmazsa whatsapp kapat (açıksa tabi) ben öyle yapıyorum tekrar dene kapanıcaktır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5800 var bende whapshapp yükledim fakat tarih ve saati ayarla diyor ayarlı olduğu halde :/

tolg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka bir sıkıntı var telefonunda.Sık karşılaşılan sorunlar değil .İstersen birdaha yüklemeyi dene saat ayarlarını baş tel ile aynı yap.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benimde dün whatsapp birden durdu kapatıp açtığımda da failed to create file hatası veriyor netten bayağı araştırdım fakat sonuç alamadım programı silmek istediğimde tekra hata veriyor silemiyorumda bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen telefoonum 5800 nokıa

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Whatsapp açılmıyor saat ve tarih ayarlarını düzelt diyor düzelttiğim halde.. Ne yapmalıyım?