seumina
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0

Piayasada hala sıfırı satılan cihazın güncelleme alması gayet normal bence Ayrıca 5800 iyi telefondurhala güncelleniyor mu yahu 5800![]()
EvetYazılım güncellemesinden yapıcaz sanırım bu güncellemeyi değil mi?
Mutlaka güncelle daha iyi oluyorbenim hala aldığım gibi v31![]()
Bende güncellemerde henüz yeni bir güncelleme göremedim *#0000# 'den baktığımda da yazılım sürümüm V52.0.0057 hala.
Bu sorun sadece 5800 da yok benim öncei tel 6120c de aynı sorun vardı belki daha birçok modelde vardırbari bu güncellemede türkçe dili için "alarmı aç" seçeneğini eklesinler. "alarmı kapat" deyip alarmı açmak çok garip oluyor.![]()
Sonuna kadar haklısın kardeşim katılıyorumBenim bir arkadaşta da var 5800.Çocuk ilk günkü gibi kullanıyor.Diyorum ya sen şuna bir güncelleme yapsana.Şimdi telefon değil mi diyor.Yetiyor bana diyor.Güncellemenin anlamını bilmiyor halbuki.Kaç arkadaşa dedim öyle yok.Kimse alınmasın ama söyleyeyim dedim millet cahil olmasın.Hadi iyi bilirsin de kendin güncellemek istemezsin o tamam.Ama ya güncelle telefonun hızlanacak yeni şeyler gelecek değişecek.Yok anlamıyor abi.Eski kafa devam et sen.Sen telefonu aramak için mesajlaşmak için kullanacaksan git 3310 falan al.Bunlardan farklı olarak 5800da yaptığı tek şey o race gtr di galiba oyun var ya onu oynamak.Bir kere internet açtığı yok çocuğun telefonda bilgisayarda interneti kapatmadığı halde.İçimi boşalttım buraya ama gerçekten böylelerine sinir oluyorum.Çocuğun 1 senedir kullandığı telefonu hiç elimi sürmediğim halde ondan kat kat iyi biliyorum.Telefonu sadece arama ve mesajlaşma için kullanacaksınız gerçekten artistlik olsun diye gidip boşuna para vermeyin pahalı telefonlara.QWERTY klavyeli ne güzel telefonlar var ucuza gidin onlardan alın.Yapmayın böyle sözüm meclisten dışarı ama çok sinir oluyorum.Az çok ne demek istediğimi anlattım.Karışıkta olsa anlamışsınızdır umarım![]()