muratteas
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 96
Nerden indirdin cfw yi maksicep mi? Link alalım.Anna ikonlu cfw yükledim iın battery timer da kalan şarj yüzde 84, son şarj 12sa 31dk önce diyor.![]()

Nerden indirdin cfw yi maksicep mi? Link alalım.Anna ikonlu cfw yükledim iın battery timer da kalan şarj yüzde 84, son şarj 12sa 31dk önce diyor.![]()
Anna ikonlu cfw yükledim iın battery timer da kalan şarj yüzde 84, son şarj 12sa 31dk önce diyor.![]()
Sunrise yükledim de ben 2.5i yüklediğimde batarya hemen düşmeye başlamıştı bunda öyle yapmadı umarım aynı şekilde devam eder:d
nokia pcwolftu arıyordu sanırım illegal şeyler yüklemekten![]()
JAF ve EMU kullanımını öğren çok basit bende bilmiyordum çok rahatça öğrendim.Nasıl kuruluyor peki bizde yararlanalım etinden ve sütünden..![]()
V52 kuranlarda oluyor olmama gibi şanşı yok biz v52 ile birlikte kullanıyoz.
radyo daki donma olayına çözüm bulan varmı bu güncelleme ile düzelir inşalla. telefonu açıp kapatmaktan başka düzelmiyor çünkü.
X6 güncellenmiş.Her seri güncellendikten sonra 28 günde bir diğer seriye geçiyormuş nokya
Beklemede kalın.
![]()
Cevap yukardane zaman gelecek acaba? bu yazı 2 ay önce yazıldı daha ortada bişey yok.
Nasıl ne işimize yarar ben bu telefonun en çok navigasyonunu kullanıyorum Ndrive o olmasa ben yaparım kaybolurumNe haritası yahu ne işimize yarar bizim telefonda harita murat..![]()
Ne haritası yahu ne işimize yarar bizim telefonda harita murat..![]()
Ovi Maps işte beyler. Yeni haritalar daha güzel hatalar gitmiş detaylar artmış. Şu versiyon çıksın o zaman Ovi Maps 3.08'e geçeceğim.Nasıl ne işimize yarar ben bu telefonun en çok navigasyonunu kullanıyorum Ndrive o olmasa ben yaparım kaybolurum
Ne haritası yahu ne işimize yarar bizim telefonda harita murat..![]()
i7 gelecek arkadaşım P4 çok eskidi.zaten bi harita eksikti.acaba bu güncellemeyle işletim sistemi yada işlemci pentium 4 olurmu bu kadar uzadı demek bunu deniyolar.![]()
i7 gelecek arkadaşım P4 çok eskidi. :)[/QUOTE dedi ki:5800 bundan 10 sene önceki telefon gibi oldu.yeni çıkan telefonlarda zaten i7 gördük 5800 da anca bu hızla gideriz.![]()
Gir buraya 3.06'yı kurmadıysan kur http://betalabs.nokia.com/apps Kurduysan haritalardaki güncelle kısmından Türkiyeyi indir.Bu harita güncellemesi bende yok ilginç..![]()