Nokia 5800 İçin Uygulamalarda Hayal Kırıklığına Uradım:/

crazygamercagan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İlk akıllı telefonum diyebilceğim 5800 o zamanlar ne sevinmiştim ancak uygulamaları görünce hayal kırıklığına uğradım başka bir telefon tavsiye edebilir misiniz?Symbian isletim sistemi olan?
:) :D :P

crazygamercagan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
aslında ben her zaman dokunmatik telefon sevmişimdir ancak oldum olası blackberry ler hep ilgimi çekmiştir sence Iphone mu Blackberry mi?

winchester07

Doçent
Reaksiyon puanı
22
symbian dan vazgeçmediğiniz sürece adamakıllı uygulama bulamazsınız android veya iosa bakabilirsiniz, uygulama yönünden epey zengin her ikiside.

xyz10ur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Symbian uygulamalarından hayal kırıklığına uğramışsanız neden tekrar symbian alıyorsunuz Nokia kullanmak istiyorsanız windows mobile bekleyebilirsiniz
galaxy ace, galaxy w, galaxy gio, htc one V gibi modellere bakabilirsiniz android için ama oyun sizin için önemliyse tüm oyunlar uygulamalar mükemmel çalışsın derseniz 750 hatta 1.000 TL üstüne çıkmanız gerekir galaxy gio ve ace yetersiz kalacaktır

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
symbian dan vazgeçmediğiniz sürece adamakıllı uygulama bulamazsınız android veya iosa bakabilirsiniz, uygulama yönünden epey zengin her ikiside.

Aslında symbıan da var gereklı uygulamar androıd te alakasız uygulamalar da cok ondan bu yonden androıd onde

DemonQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha kaliteli uygulamalar için telefonu hackleyebilirsin. İmzasız çok güzel uygulama ve oyunlar var.