Nokia 5800 52.0.007 Firmware Update Out !!!

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Nokia 5800 telefonu olan arkadaşlar yazılım güncelleme bölümünden telefon yazılımını 52.0.007 ye güncelleyebilirsiniz

değişiklikler
Upgrade CPU performance
Enhanced touch screen
Improve wifi, connection error Ovi Store
Rotate Enhanced
Software Map added
V52 pictures and movies better!
No Nokia Email
Interface does not change

http://tipsneeded.com/nokia-5800-520007-firmware-update/

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
şuan wifi dan indiriyorum. yeni sürüm bekleniyordu bende bekliyodum haber verdin indiriyorum. sağol :)

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Güncelliyorum.
Teşekkürler.

Uyku_Treni

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler.. ya arkadaşlar ben 5800 ile youtubeden video izleyemiyordum.ancak bugün telefonu elime aldım youtubeye girdim videoları çatır çatır izliyorum:)

naptım nettim bilmiyorum.. ama sevindim açıkçası üzerine bir de güncelleme gelmesi daha güzel oldu:)

Varjot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba. Daha önce hiç yazılımı yenilemedim. Yazılım yenileyince cihazdaki bilgiler yada ayarlar sıfırlanıyor mu?

Uyku_Treni

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya esasında yazılım yüklenirken telefon uyarıyor.. yüklemeden önce telefonunuz yedekleyin diyor.

ancak ben yedeklemeden güncelleme yaptım bir kaç defa... çünki telefonun çok güncel olmasa da eski bir yedeği var pc de..

güncelleme bir kenara normalde de telefoununu yedeklemeni tavsiye ederim. nokia pc suite ya da nokia ovi suite ile..

---------- Post added at 22:41 ---------- Previous post was at 22:40 ----------

özetle güncellemeden sonra bilgilerimin kayboldugu olmadı..

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Ben yükledim ve farkettiğim en büyük performans wi fi çekim kuvvetinin artmış olduğu. Menü geçişleri hızlı, dokunmatik sanki daha iyi.
En çok istediğim de C6 FWde galerideki foto işaretleme özelliğiydi, gelmemiş tabi.

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
bana da dokunmatikte performans artışı oldu gibi geldi ama psikoojik de olabilir (:

Uygulamalar ikonuna tıklayınca ( ekranın sağ en alt köşesinde olur genellikle ) algılamıyordu bu yüzden uygulamalar ikonun yerini değiştirmek zorunda kalmıştım.

Güncellemeden sonra sorun ortadan kalmış.Artık uygulamalara dokununca tak açılıyor sonraki ekran..süper yaa (:

Burgazko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ovi suit te güncelleme görünmüyor. Açıklamasında zaten bütün ülkelerde gözkmeyebilir yazmışlar. Kısa sürede Tr için de çıkacaktır...

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
yükledim yarım saat kadar oldu performansta ve telefonun yan dönüşlerdeki tepkisizliği bitmiş gibi...çoklu dokunma gelebilir mi güncellemeyle....

Uyku_Treni

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonun yan dönüşlerinde farkedilir derecede düzelme olmuş..

diğer geliştirmeler yukarıda yazılmış ama türkçesini biriniz yazsa hani:)

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bu son güncellemeydi. Daha güncelleme çıkmayacak bu telefona.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Ekrana sığan simgelerden aynı miktarın 2 katı olsun, kaydırma yapmak kasıntılı oluyor...

wakoxplorer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar,52.0007 güncellemesinin mecut olduğu bilgisi henüz dün geldi telefonuma.Daha önce de yazılım güncelleme kısmından sürekli yeni güncelleme olup olmadığını takip ederdim ama bu güncelleme ile ilgili bir bilgi gelmedi.Neyse sorunum bu değil.Bu yeni telefon güncellemesini yazılım güncelleme bölümünden yüklemek istediğim zaman '' işleniyor'' bilgisi çıkıyor ve 5-10 sn sonra kayboluyor,ve ardından hiçbişi olmuyor..Herhangi bir indirme yükleme felan olmuyor...wifi bağlantıda bir sorun yok,web taramasını sorunsuz sıkıntısız bir şekilde gerçekleştiriyorum.Ancak bu güncellemeyi indirip yükleyemiyorum..Sorun nedir sizce? nasıl bir çözüm yapılabilir? Yardımlarınızı bekliyorum.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Önce Fabrika Ayarlarına geri dönüp sonra yeniden güncelleme yapmayı denesen veya pc suite yoluyla bunlarda olmazsa yakınında ki Nokia Shop a götür ücretsiz güncelleme yaparlar.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bundan başka güncelleme bi daha gelmez sanırım :)