tarkan255
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 5
Arkadaşlar yeni bir telefon alma yolunda gibiyiz. Sizce nokia 5230 iyi bir telefon mu? Dayanıklı mı? Önerir misiniz?:helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie:
5230 modelinde tek telefon var oda dokunmatik ekranlı express müzikben 5800 kullanıyorum ama tasarımı neredeyse aynı sadece renk farkları var. arka kapağı plastikten olduğu için bana dandik geldi ve şuanda gacır gucuk yapıyor ama arka kapağı hariç sağlam bir telefon dokunmatik ekranı hemen çizilmesin diye ekranın çevresinde çıkıntılar var böylece düşürdünmü ekranın direk yere temas etmiyor. 2 megapixel kamerası var bilmiyorum çok foto çekiyosan yeterli olmayabilir. işletim sistemi olarak symbian 9.4 s60v5 kullanıyo ve symbian olduğu içinprogram ve güncelleme desteği yüksek olan bir telefon fiyatıda uygun gösterdiği perfomansa göre ama bütçen ne kadar onun yerine daha iyi bi telefon önerebilirim
internete bi yaz 5230 diye görürsün kaç tane çıkarttığını iki farklı modeli var :glare:
---------- saat 15:10 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:09 eklenmişti ----------
telefon aynı 5800 tarzında farkı kamera ve wifi bu yani ayrıca şarzıda gayet iyi gidiyor hangi gün şarza koydm diye unutuorm bazen yani şarz ömrü güzel