Nokia 5230

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar yeni bir telefon alma yolunda gibiyiz. Sizce nokia 5230 iyi bir telefon mu? Dayanıklı mı? Önerir misiniz?:helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie:

crysky

Asistan
Reaksiyon puanı
2
hangisi xpress müzik olanı var bide dokunmatik olanı var ?:blink:

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
5230 modelinde tek telefon var oda dokunmatik ekranlı express müzik :) ben 5800 kullanıyorum ama tasarımı neredeyse aynı sadece renk farkları var. arka kapağı plastikten olduğu için bana dandik geldi ve şuanda gacır gucuk yapıyor ama arka kapağı hariç sağlam bir telefon dokunmatik ekranı hemen çizilmesin diye ekranın çevresinde çıkıntılar var böylece düşürdünmü ekranın direk yere temas etmiyor. 2 megapixel kamerası var bilmiyorum çok foto çekiyosan yeterli olmayabilir. işletim sistemi olarak symbian 9.4 s60v5 kullanıyo ve symbian olduğu içinprogram ve güncelleme desteği yüksek olan bir telefon fiyatıda uygun gösterdiği perfomansa göre ama bütçen ne kadar onun yerine daha iyi bi telefon önerebilirim

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Açıklama için teşekkürler. Benim için kullanışlı ve sağlam bir telefon. Fiyatı da fena değil. Bakalım zaman gösterecek alır mıyız almaz mıyız telefonu...

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
şimdiden hayırlı olsun diyelim ama almadan önce aldığın yerde bir kontrol etmeyi unutma ;)

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Hatırlattığın için sağol :)

bortu2

Asistan
Reaksiyon puanı
7
bende kullanıyorum dokunmatik olanını 21 haziranda almıstım 340 ytl ye.

tele 5800 ın her programını yukleyebiliyosunuz kotu yannı wireless yok 3g yok ama interneti var hemde 3.5g hızıyla bilmem anladınmı ama sole soliyim 3g den daha hızlı olarak nete girebiliyosun beleş facede işe yarıyo :D

sesi xpress music olmadıgı için cok deil ama kesinlikle yetiyo tema yukleme telefonu cok kasıyo geri kalan herşeyi iyi.

crysky

Asistan
Reaksiyon puanı
2
5230 modelinde tek telefon var oda dokunmatik ekranlı express müzik :) ben 5800 kullanıyorum ama tasarımı neredeyse aynı sadece renk farkları var. arka kapağı plastikten olduğu için bana dandik geldi ve şuanda gacır gucuk yapıyor ama arka kapağı hariç sağlam bir telefon dokunmatik ekranı hemen çizilmesin diye ekranın çevresinde çıkıntılar var böylece düşürdünmü ekranın direk yere temas etmiyor. 2 megapixel kamerası var bilmiyorum çok foto çekiyosan yeterli olmayabilir. işletim sistemi olarak symbian 9.4 s60v5 kullanıyo ve symbian olduğu içinprogram ve güncelleme desteği yüksek olan bir telefon fiyatıda uygun gösterdiği perfomansa göre ama bütçen ne kadar onun yerine daha iyi bi telefon önerebilirim

internete bi yaz 5230 diye görürsün kaç tane çıkarttığını iki farklı modeli var :glare:

---------- saat 15:10 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:09 eklenmişti ----------

telefon aynı 5800 tarzında farkı kamera ve wifi bu yani ayrıca şarzıda gayet iyi gidiyor hangi gün şarza koydm diye unutuorm bazen yani şarz ömrü güzel

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
internete bi yaz 5230 diye görürsün kaç tane çıkarttığını iki farklı modeli var :glare:

---------- saat 15:10 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:09 eklenmişti ----------

telefon aynı 5800 tarzında farkı kamera ve wifi bu yani ayrıca şarzıda gayet iyi gidiyor hangi gün şarza koydm diye unutuorm bazen yani şarz ömrü güzel

nokianın sitesine bakarsan sadece tek bir model var caps de atıyım istersen bidahakinede ikna olabilesin:dirol:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bendede 5230 modelinden var ama ekrana kısa yol yapamıyorum bide çok kasıyo rkadaştan 10 liraya aldım balkondan düşürmüş param parçaydı en az 300 liraya babamla topladık