Nokia 3230 ve mesaj kayıt sorunu :(

Bu konuyu okuyanlar

Nephysus

Öğrenci
Katılım
8 Haziran 2007
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
http://shiftdelete.net/site/compone...view/id,15021/catid,28/limit,10/limitstart,0/

adresinde daha önceki forumunuzda tartışılmış bir konu ama ben ve sanırım çoğu kişi hala bu konudan muzdarip. Onun için yeniden yardımınızı istiyorum.

Ayrıca ben eski cep telefonlarımı bilgisayara bağladığımda mesajları da bilgisayara kopyalama olanağı vardı. (Bağladığım telefonlar DKU-3 kablosu ile Nokia 3200 ile Nokia 3100). Bu özellik bluetooth ve Nokia PC suite yazılımı ile yeniden mümkün olur mu? Ya da farklı bağlantı ile symbian sistemli telefonların içini tamamen bilgisayara kopyalayabilir miyiz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. :) :)
 

isot

Doçent
Katılım
3 Ocak 2006
Mesajlar
810
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
Symbian sistemli telefonlarda program vardı. .txt dosyası formatına çevirerek bilgisayara atabiliyorsun.Programı bulamadım ama mesajlarını txt formatına cevirerek bilgisayara atabilirsin.

Aşağıda ki program sitede paylaşılmıştı ama download linki silinmiş.Programın açıklaması aşağıda.
SmsSuite v1.04

Açıklama: Telefonunuzdaki smsleri çok kolay ve düzenli bir şekilde txt dosyası olarak kaydeder. En büyük özelliği ise bunu hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmesi. Ayrıca telefonunuzda bulunan smslerin tümünü tek tuşla ve hızlı bir şekilde silebilirsiniz. Programın boyutu ise sadece 9 kb Program, txt dosyasını C veya E sürücüsünün içine atmaktadır.

Umarım işine yarar..
 

Nephysus

Öğrenci
Katılım
8 Haziran 2007
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Teşekkürler sağolun yardımcı olduğunuz için :)
 

Son mesajlar

Üst