Nod32 Tavsiye etmiyorum! Kaçının

Black.Flame

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba herkese,

Herkesin tavsiye ettiği Nod32 yi bende uzun bir süre kullandım. Takii 5000 e yakın dosyamı kaybedene dek. Nod32 bilgisayardaki virüsü ne yaptıysam bulamadı. Tek bulduğu şey virus kendini kopyaladığı zaman yeni oluşan viruslu dosyayı bulması oldu. Ama kaynağı bir türlü bulamadı. Bende bunun üzerine Kaspersky kurdum bede 8000 küsür virus çıktı bilgisayarımda Kaspersly bunları temizlemeye çalıştı ama bu seferde dosyalar bozuldu :(.

Size tavsiyem Nod32 ye güvenmemeniz her an sizin başınızada böyle bir şey gelebilir.

Not: Nod32 yi default ayarlarında ve güncellenmiş bir biçimde kullanırdım.

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Uyarı için sağol ancak senin başına gelen şey güvenlik duvarı kullanmamandan olmuş gibi geldi bana. Kaspersky ile de aynı sorun yaşanabilir. İnternet security programlarına yönelmeni tavsiye ediyorum. ;)

erdempolat

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bence nod32 iyi bir antivirüs programı. Ancak birinin temizlediğini başka bir antivirüs programı temizleyebiliyor bazen. Gün gelir Kaspersky'nin silemediğini Panda'yla, onun silemediğini de Bit Defender'la silersin. :) Sonra yine nod32'ye dönersin, sonra Kaspersky, sonra Bit Defender...
Böyle uzar gider bu işler. En iyisi karanlığa hiç bulaşmamak. ;)

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Benim de başıma gelmişti buna benzer bir olay. Bir virüs tüm exe dosyalarına kendini eklemiş, görünürde bir değişiklik yok. Güvenlik duvarı sayesinde dosyaların değiştiğini fark etmiştim. İnternette dosyaları temizleyen bir programcık buldum ve temizledim, kaybım olmadı neyse ki.
Önerim virüse özel temizleme araçları varsa onları önce deneyin, antivirüslerin temizleme seçeneği her zaman iyi sonuç vermeyebiliyor.

eyll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nod32 aksine diğer virüs programlarından çok daha hafif pc leri rahat çalıştırıyor.Bu yüzden ben kullanıyorum çok da memnunum ;)

Efe Zoroğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ağabeyler Kaspersky Internet Güvenliğin'de 1 Numara.Babam Norton diyor ama iyi bir bilgisayar al diyorum bende ona

teknojen

Doçent
Reaksiyon puanı
0
deme ya ben kurmak istiyodum kurmayalım o zaman
peki ne kurcaz yaa

Efe Zoroğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Teknojen Ağabey Kaspersky Internet Security kurmanı tavsiye ederim

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
:D Bi yanlış anlaşılma olmuş, cinsiyet bakımından

Efe Zoroğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Biraz önceki yalnış anlaşılmadan dolayı özür dilerim :(

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
tonce dedi ki:
Uyarı için sağol ancak senin başına gelen şey güvenlik duvarı kullanmamandan olmuş gibi geldi bana. Kaspersky ile de aynı sorun yaşanabilir. İnternet security programlarına yönelmeni tavsiye ediyorum. ;)

mesala ben kaspersky internet secrutery kullanııom ;)

bymnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamun aleyküm kardeşler bende virüs proglamlarından başı ağrıyanlardanım ama sonunda işe yarar bir virüs programı buldum çok memnunum hemde türkçe dili var
f-secure antivirüs vaya f-secure internet security kulllanan arkadaşlar zaten bilir kalitesini ama bide kullanmayan arkadaşlara bir ana önce kullanmalarını tavsiye ederim allaha emanet olun...

sperman2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşıma katılıyorum ben de tavsiye etmem nod 32 yi hızlı tarama yapması ve pc yi kasmaması onun güvenli bir program oldugu anlamına gelmez. kaspersky internet secutry bence en iyisi.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
bence tma tersi en iyisi ve en hızlısı, norton gibi çok ağır ve basit programdan kat kat iyidir. Hem bilgisayarınızı yormuyor hem de güvenli. Ben hiç sorun yaşamadım uzun zamandır da kullanıyorum. Her yazılımda böyle sorun olabilir. Acaba arkadaşın NOD32 si lisanslı mıydı?

handmade

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky Internet Security kullanıyorum virüs daha bilgisayara bulaşmadan uyarı veriyor girdiğiniz sitenin zararlı olduğunu söyleyebiliyor yada siz hiç bir şey yapmadığınız da internetten gelen bir tehdit algılayabiliyor ve sürekli güncelleniyor bilgisayarı da zorlamıyor kis6 kullanıyorum ve üzerine başka tanınam kav yani kaspersky antivürüs de kurdum ama kis kadar iyi degil bence.

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bende tavsiye etmiom yüklerken Windows umu çökertiyordu ben ondan McAfee ye geçtim ve çok mutluyyumm bi kere kis ve kas iyi ama virüslerin çoğalmasına izin verio

itsfresh

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bende şöyle bir öneri vereyim, nod32 ile tarama yapacağınız zaman 'gelişmiş sezgisel tarama' ile yapın derim ama her zaman kullanmayın sistemi baya bir yoruyor.

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
bymnc dedi ki:
selamun aleyküm kardeşler bende virüs proglamlarından başı ağrıyanlardanım ama sonunda işe yarar bir virüs programı buldum çok memnunum hemde türkçe dili var
f-secure antivirüs vaya f-secure internet security kulllanan arkadaşlar zaten bilir kalitesini ama bide kullanmayan arkadaşlara bir ana önce kullanmalarını tavsiye ederim allaha emanet olun...
O virus programı yüzünden harddiskim göçtü.Yeni aldım :S

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
nod32 virüsü buluyor ancak bulaşmasını veya silmesini engellemiyor. Kasperskydan şaşma :)

Gues

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kaspersky bazı pcleri kastırdığı için nod tavsiye ediliyordu ama nodta public dosyaları tanıyor ancak arka plandakileri tanıyamıyor karspersky baya sağlam bu yönden ..

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
Nod32 birşey bulamıyor ayrıca . Lisansı sonunda çöpe atmıştım...

must

Asistan
Reaksiyon puanı
0
McAfee de benim kabusum ne zaman kursam sistem geri yükleme yapmak zorunda kalıyorum inanılmaz derecede bilgisayarı kasıyor acayip ram yiyor kaspersky, norton, nod hepsi düzgün çalışabiliyor ama bir bu çalışmıyor bende anlamadım gitti nedendir.