Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar pc ye bi çizim programı yüklemiştim nod32 aktif haldeyken o programı açamıyorum programın exe dosyasını siliyor bunu nasıl engellerim
Esed Nod32'yi Açıp Standart Mod'un Yanındaki Değiştir'e Tıklarsanız Gelişmiş Moda Geçicekdir Ve Araçlar Sekmesinden Karantinaya Ordan Silinen Dosyanı Tekrar Geri Yükleyebilirsin..
Büyük ihtimalle programın exe siyle oynanmış. Nod32 exe yi siliyorsa bence o programı orjinal web sitesinden alabilirsin. Bir çok korsan site orjinal setup dosyalarına birşeyler ekliyor. Muhabbetle...
Exe sini Siliyorsa Büyük ihtimal Sen Crack kullanmışın Ve EXE virüsleri çok tehlikelidir Bu Yüzden Yüksek Riskli Exe'leri Çalıştırmana izin vermez . 3 Gün Sonra NOD32 Bilgisayarıma virüs Bulaştırdı Başlığı Açarsın.!
Exe sini Siliyorsa Büyük ihtimal Sen Crack kullanmışın Ve EXE virüsleri çok tehlikelidir Bu Yüzden Yüksek Riskli Exe'leri Çalıştırmana izin vermez . 3 Gün Sonra NOD32 Bilgisayarıma virüs Bulaştırdı Başlığı Açarsın.!
önlersin kardeşim öncelikle programın ayarlarına girmen gerekir ondan sonra bölümlerdeki sekmelerde zararlı dosyaları bulduğu zaman ne yapması gerektiği işaretlenmiştir sende onu " zararlı öğe bulunduğu zaman bana sor " şeklinde işaretlersen sorununu çözersin...
CTRL+M kombinasyonuyla gelismis moda geçmelisiniz öncelikle. Geçtikten sonra sag üstte ayarlar>gelismis ayarlar>sol menüden "Tarama Disi Ögeler" seçenegine geldikten sonra "Ekle" butonuna tiklayip ".exe" uzantili dosyayi seçip tamam diyerek izin veriyorsunuz. Bu kadar basit. Kolay gelsin.